تبریز به نمایشگاه «عیدونه» می‌رود

تبریز - خبرنگار جام‌جم: به منظور تشویق دانشجویان و دانشگاهیان برای مشارکت مستقیم در فعالیت‌های خیریه نمایشگاه خیریه عیدونه در دانشگاه تبریز برپا شد. کمک‌های جمع‌آوری شده این نمایشگاه برای برگزاری کلاس‌های آموزشی، برپایی اردوها و برنامه‌های تفریحی برای کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست، ایجاد فضای شاد و اهدای کمک‌های فرهنگی به کودکان مبتلا به سرطان، طرح غنی‌سازی کتابخانه‌های مدارس محروم شهر تبریز و فن‌آموزی به جوانان نیازمند هزینه خواهد شد.
کد خبر: ۲۴۱۲۲۴
ابراهیم اقبالی افزود: در این نمایشگاه 14 غرفه از جمله معرفی کانون‌ها، غرفه خطاطی و کاریکاتور، غرفه مسابقه، غرفه تئاتر، غرفهIT ، غرفه کارت پستال، غرفه عیدونه، غرفه شما، غرفه آشپزی، گل و شمع برای بازدید علاقه‌مندان دایر شده است.

به گفته وی این نمایشگاه، از سوی کانون دانشجویی آیینه دانشگاه تبریز با همکاری کانون چترسبز دانشگاه علوم پزشکی تبریز برپا شده است. این نمایشگاه از امروز تا 23 اسفند برای بازدید علاقه‌مندان دایر است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها