مرتضی نبوی در جمع خبرنگاران:

بحث حمایت اصولگرایان از میرحسین منتفی است

سید مرتضی نبوی قائم مقام جامعه اسلامی مهندسین تاکید کرد: اصولگرایان بر روی محمود احمدی‌نژاد اتفاق نظر دارند.بحث حمایت اصولگرایان از میرحسین منتفی است
کد خبر: ۲۴۰۹۴۳

به گزارش خبرگزاری فارس، مرتضی نبوی قائم مقام جامعه اسلامی مهندسین و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام پیش از ظهر امروز پنجشنبه در نشست سازمان اسلامی دانشجویان ایران(سادا) در پاسخ به سوالی درخصوص اجماع اصولگرایان اظهار داشت: فکر می‌کنم اصولگرایان به وحدت نزدیک هستند و حداقل نسبت به دوم خردادی‌ها به اجماع بسیار نزدیک‌ترند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا به صلاح می‌دانید که در جبهه اصولگرایان فردی غیر از احمدی‌نژاد کاندیدا شود؟ با بیان اینکه صلاح و مصلحت خویش را خسروان می‌دانند و ما نمی‌توانیم برای دیگران تصمیم‌گیری کنیم، اظهار داشت: افراد در ایران آزاد هستند و هر کسی می‌تواند کاندیدا شود، اما مساله مهم ائتلاف حداکثری و وحدت بر روی یک کاندیدا است و فکر می‌کنم با وحدت اصولگرایان بر روی احمدی‌نژاد فاصله‌ای نداریم.

قائم مقام جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به اینکه شرایط اصولگرایان با دوم خردادی‌ها متفاوت است، تصریح کرد: احمدی‌نژاد یک دوره رئیس‌جمهور بوده است، لذا به طور طبیعی ایشان کاندیدای مستقر ریاست جمهوری هستند و می‌توان گفت که آقای احمدی‌نژاد مورد اتفاق اصولگرایان است؛ یعنی حداقل اکثریت قابل قبولی از اصولگرایان بر روی ایشان اتفاق نظر دارند در حالی‌که به نظر نمی‌رسد جریان دوم خرداد به یک کاندیدای واحد برسد.

نبوی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر نظر وی در خصوص کاندیداتوری میرحسین موسوی در انتخابات اظهار داشت: کاندیدا شدن حذف هر شخصی است و آمدن امثال میرحسین نیز این خوبی را دارد که رقابت بسیار جدی شده و سطح مشارکت مردم در انتخابات بالا می‌رود و این برای نظام مطلوب است.
وی همچنین امکان دوقطبی شدن انتخابات را بسیار کم دانست و گفت: بعید می‌دانم دوم خردادی‌ها بر روی یک کاندیدا به توافق برسند.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سوالی مبنی بر وجود بحثی در میان اصولگرایان در باره عبور از احمدی‌نژاد تاکیدکرد: این مسئله اصلا مطرح نبوده است و این از آن مسائلی است که در عالم ژورنالییستی مطرح شده است، البته نمی‌خواهم بگویم هیچ شخصی را پیدا نمی‌کنید که این مسئله را مطرح کند، اما مطمئنا شخص، جریان نیست.

نبوی در باره احتمال کنار کشیدن خاتمی به نفع کاندیدای دیگر در انتخابات اظهار داشت: این مربوط به خودشان است و خاتمی پیش از این چنین صحبتی را کرده بود، اما اینکه طرفداران و مشوقان خاتمی این اجازه را به وی بدهند که کناره‌گیری کند یا خیر بحث دیگری است.

وی در مورد احتمال حمایت اصولگرایان از میرحسین گفت: میرحسین از همان ابتدا که جریان‌ها در جمهوری اسلامی تفکیک شد در اوایل در قالب جریان چپ و سپس در غالب دوم خردادی تعریف شده است. لذا بحث حمایت اصولگرایان از میرحسین منتفی است. البته این برداشت من است و من سخنگوی کل جریان اصولگرایان نیستم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها