رسانه‌ای به نام احمدی‌نژاد

گروه فرهنگ وهنر: سفر چهارم دکتر احمدی‌نژاد به نیویورک برای شرکت در اجلاس شصت و چهارم سازمان ملل به خاطر دیپلماسی موفق ایران، روشنگری‌های رئیس‌جمهور و توفیقات گسترده رسانه‌ای که تاثیر بـسـزایـی در افکار عمومی جهان داشـت، دارای اهـمیت سیاسی و تبلیغاتی ویژه‌ای بود.
کد خبر: ۲۳۸۹۷۳
در ارتباط با این سفر، مقالات زیادی در نشریات ایران و جهان منتشر شد و بازتاب رسانه‌ای گسترده‌ای داشت. در این میان، یکی از اصحاب قلم که در این سفر همراه رئیس‌جمهور بوده، مشاهدات خود را در قالب یک سفرنامه به چاپ رسانده است. کتاب «رسانه‌ای به نام احمدی‌نژاد» که به قلم ساسان والی‌زاده نوشته شده، دربرگیرنده گزارشی روایی و غیررسمی از این سفر است که به بررسی جوانب و بازتاب‌های آن می‌پردازد. اسم نامتعارف این کتاب برگرفته از نظریات پروفسور حمید مولاناست که چندی پیش، احمدی‌نژاد را به مثابه یک رسانه معرفی کرد.

در این کتاب، موضوع تناقضات جامعه آمریکا، حاشیه‌های سخنرانی رئیس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل، توفیقات رسانه‌ای دکتر احمدی‌نژاد، انفعال گروه‌های صهیونیستی و ضدانقلاب در برابر دیپلماسی ایران و بازتاب‌های موفق سفر نیویورک در بعد جهانی و داخلی، بررسی و معرفی شده است.

کتاب «رسانه‌ای به نام احمدی‌نژاد» پس از یک پیش‌درآمد در 6 فصل، شرح ماجراهای اصلی و حاشیه‌ای سفر رئیس‌جمهور به نیویورک را بازگو می‌کند. در مقدمه این کتاب آمده است: احمدی‌نژاد بیش از هر رئیس دولتی به میان خبرنگاران آمده است، مرد خبرسازی که خودش را خبرنگار نیز می‌داند، خبر احمدی‌نژاد دعوتبه صفات ستوده و زوایای نامکشوفی است که شاید خلاف عادت‌های مالوف باشد. این کتاب را انتشارات خانه کتاب در 130 صفحه و با قیمت 1200 تومان منتشر کرده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها