وینگادا:

در لیگ ایران حریف راحت وجود ندارد

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: پرسپولیس یک بازیکن خارجی جذب می‌کند اما، فکر می‌کنم او بتواند در صورت صعود از مرحله‌ی اول لیگ قهرمانان به دور دوم، برای ما بازی کند.
کد خبر: ۲۳۷۲۲۵

به گزارش ایسنا، نلو وینگادا پس از تمرینات امروز (جمعه) پرسپولیس در جمع خبرنگاران حاضر شد و پیرامون دیدار این تیم مقابل برق شیراز اظهار کرد: برای من همیشه تمام بازی‌ها به یک اندازه اهمیت دارد و سخت است. این یک اصل است که ما در پرسپولیس به آن اعتقاد داریم. برای من حضور حریفان در صدر جدول، وسط و یا انتهای آن فرقی نمی‌کند چرا که از وقتی بازی‌های تیم‌های مختلف در لیگ را دیدم، متوجه شدم که تمام این تیم‌ها حریفان بسیار سرسختی هستند و هیچ کدام راحت نبودند. فکر می‌کنم در فوتبال ایران اکنون فاصله‌ی بین باشگاه‌های بزرگ و باشگاه‌های کوچک بسیار کم شده و بازی تیم‌های آنها بسیار به هم نزدیک شده است.

وی افزود: بنابراین دیدار با تیم برق هم برای ما سختی‌های خاص خود را دارد. این تیم بازیکنان خوبی دارد که روحیه‌ی جنگندگی آنها بسیار بالاست. ضمن اینکه پس از تماشای دیدار استقلال تهران مقابل مقاومت نیز متوجه شدم که زمین مسابقه در شیراز هم کیفیت مطلوبی ندارد و همچنین ابعاد آن نیز به نظر کوچک باشد. بنابراین تمام این شرایط مشخص می‌کند که ما تا چه اندازه بازی بسیار سختی در پیش داریم و ضمن احترام به تمامی رقبا از جمله برق شیراز برای پیروزی به آنجا خواهیم رفت.

وی درباره تاثیر شکست استقلال در بالا رفتن شانس پرسپولیس برای قهرمانی لیگ برتر نیز گفت: ما به حریفانمان که در صدر هستند، چندان توجهی نداریم. ضمن اینکه باید توجه داشت که بازیکن تیم من روحیه و انگیزه‌ی خود را از پیروزی‌های خودش کسب می‌کند. ما سعی می‌کنیم به مسابقات پیش‌روی پرسپولیس بیشتر فکر کنیم و تمرکزمان را روی آنها بگذاریم. کما اینکه نتیجه نگرفتن رقبای‌مان نیز می‌تواند در رسیدن به موفقیت و کسب عنوان قهرمانی در لیگ امسال کمک زیادی کند.

وینگادا گفت: فرض را بر این بگذارید که پرسپولیس تا پایان مسابقات تمامی بازی‌های خود را با پیروزی سپری کند. اما، در عین حال تیم‌های استقلال و ذوب آهن تمام بازی‌های خود را ببرند و یکی از این دو تیم قهرمان شود. این اتفاق از شایستگی‌های پرسپولیس کم نمی‌کند و بازی‌های این تیم در مسابقات اخیرش جای تحسین خواهد داشت. ما سعی می‌کنیم تنها به پیروزی در مسابقاتمان فکر کنیم و البته خوشحال می‌شویم که رقبای‌مان نیز امتیازاتی از دست بدهند.

سرمربی پرسپولیس درباره‌ی جذب مهاجم خارجی نیز گفت: فکر می‌کنم لیست تیم ما برای مرحله‌ی اول لیگ قهرمانان آسیا پر شده باشد. البته در صورت جذب یک بازیکن خارجی، احتمالا او بتواند در صورت صعود پرسپولیس به مرحله‌ی بعدی، از آن موقع در خدمت تیم ما باشد. من قوانین سازمان لیگ را نمی‌دانم، لذا زمان استفاده از این بازیکن را نمی‌دانم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها