هندبال باشگاه‌های آسیا

تیم هندبال پارس جنوبی حذف شد

تیم هندبال پارس جنوبی با قبول شکست در دیدار مقابل الفهاهیل کویت از راهیابی به مرحله دوم مسابقات هندبال جام باشگاه‌های آسیا بازماند.
کد خبر: ۲۳۶۸۱۸

به گزارش مهر ، مرحله گروهی مسابقات هندبال جام باشگاه‌های آسیا شب گذشته با برگزاری سه بازی در جده عربستان به اتمام رسید که طی آن تیم‌های النواییر سوریه و الفهاهیل کویت مقابل حریفان خود به برتری رسیدند و یک بازی نیز به نتیجه تساوی انجامید.

در این چارچوب روز گذشته النواییر سوریه با نتیجه 31 بر 25 از سد الصداق لبنان گذشت، دو تیم النجمه بحرین و الکرخ عراق به نتیجه تساوی 25 بر25 رضایت دادند و دیدار تیم‌های الفهاهیل کویت و پارس جنوبی نیز در پایان به برتری 29 بر 24 نماینده هندبال کویت انجامید.

با این نتیجه تیم پارس جنوبی 2 امتیازی ماند و با ایستادن بر سکوی سوم گروه 4 مسابقات هندبال جام باشگاه‌های آسیا از راهیابی به مرحله دوم این مسابقات بازماند.

در این گروه تیم النور عربستان با 6 امتیاز صدرنشین شد، الفهاهیل کویت با 4 امتیاز بر سکوی دوم ایستاد، تیم‌های پارس جنوبی ایران و السلط اردن نیز به ترتیب با 2 و بدون امتیاز عناوین سوم و چهارم این گروه را به خود اختصاص دادند.

مرحله دوم مسابقات هندبال جام باشگاه‌های آسیا از فردا با حضور هشت تیم برتر این مسابقات پیگیری خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها