ای‌ام‌دی و ابرکامپیوتری برای بازی

شرکت ‌AMD‌ تولیدکننده بزرگ تراشه‌های کامپیوتری اعلام کرد بیش از 1000 پردازنده گرافیکی رادئون ‌4370 HD‌ را کنار یکدیگر گذاشته تا به میزان پردازش یک پتافلاپ برای یک ابرکامپیوتر برسد. طبق اعلام این شرکت، قرار است با کمک این فناوری و همچنین مفهوم محاسبات ابری، این ابرکامپیوتر را به یک اسب‌بخار آنلاین تبدیل کند که مردم، چه علاقمند به بازی، چه علاقمند به کارهای تصویری به‌‌سادگی با این سیستم کار کنند.
کد خبر: ۲۳۰۸۳۴

طبق اعلام ای‌ام‌دی، با کمک یک مرورگر وب می‌توان تقریبا از طریق هر دستگاهی، بازیهای رایانه‌ای، نرم‌افزارهای کامپیوتری و بسیاری نیازهای سه بعدی دیگر را رفع کرد. ابر راندوی فیوژن که نام این ابرکامپیوتر خواهد بود، تمام کارها را انجام می‌دهد و تنها کافی است سمت مشتری، یک ماشین قادر به نشان دادن نتایج وجود داشته باشد. با کمک این ابرکامپیوتر، می‌توان راندو کردن همزمان فیلم‌ها و جلوه‌های ویژه را بدون تهیه سخت‌افزارهای گران‌قیمت انجام داد. این ابرکامپیوتر از نرم‌افزار ‌OTOY‌ استفاده می‌کند که از طریق وب تصاویر سه بعدی را منتقل می‌کند. ‌ ‌


سریعترین کارت گرافیک دنیا

تیتر تکراری است، اما ‌NVidia‌ رکورد خودش را زد و کارت گرافیکی‌ای با 480 هسته تولید کرد که میزان بازدهی را تا 2 ترافلاپ بالا برده است.

سری ‌295 GTX‌ این شرکت دو واحد گرافیکی دارد که هر کدام از آنها 240 هسته دارند. این کارت گرافیک با بازدهی 788/1 ترافلاپ، سریعترین کارت‌گرافیک تکی در بازار به‌شمار می‌رود. ‌ ‌


یواس‌بی 3

سیگیت و سیمویو با همکاری یکدیگر نخستین نرم‌افزارهایی که می‌توانند از استاندارد یواس‌بی 3 استفاده کنند را تولید کردند و در نمایشگاه ‌CES‌ به نمایش گذاشتند.

نخستین حافظه‌ای که تولید شد، نرم‌افزار سی‌گیت را روی کنترلر حافظه سیمویو که از یواس‌بی 3 استفاده می‌کرد، اجرا می‌کرد. سرعت درایوهای یواس‌بی 3، ده برابر سرعت فعلیشان خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها