گروه حوادث:کارمند یکی از شرکتهای خدمات بیمهای که با سوءاستفاده از موقعیت شغلی خود اقدام به سرقت کارت سوخت میکرد، دستگیر شد.
سرهنگ ناصر اصلانی، فرمانده انتظامی شهرستان کرج در تشریح جزییات این خبر گفت: با ظنین شدن گشت انتظامی کلانتری 32 حصارک به یک دستگاه خودروی پیکان آن را متوقف کرده و اقدام به بازرسی داخل خودرو کردند که تعداد 4 عدد کارت سوخت خودرو کشف شد.
کد خبر: ۲۲۹۷۳۷
وی تصریح کرد: با استعلامی که از شماره کارتهای سوخت به عمل آمد، مشخص شد کارتهای کشف شده متعلق به خودروهای سرقتی است و میبایست تاکنون باطل میشدهاند. بنابراین فرد مورد نظر تحت بازجویی قرار گرفت و اعتراف کرد کارتها را از فردی به نام <آرش> که به عنوان کارشناس بیمه در یکی از خدمات بیمهای مشغول فعالیت است، خریده است. اصلانی افزود: با اعترافات متهم، بلافاصله ماموران انتظامی با انجام اقدامات گسترده اطلاعاتی، فرد مورد نظر را در حالی که قصد داشت در یک ملاقات تعداد 8 کارت سوخت دیگر را به فروش برساند، مورد شناسایی قرار دادند اما متهم به محض رویت ماموران متواری شد که پس از مدتی تعقیب و گریز ماموران سرانجام موفق به توقف خودرو و دستگیری متهم شدند. در بازرسی بدنی این متهم تعداد 8 عدد کارت سوخت که همگی متعلق به خودروهای سرقتی بود، کشف و ضبط شد. متهم دستگیر شده در اعترافات خود به پلیس گفت: کارشناس بیمه بوده و بادراختیار گرفتن کارت سوخت خودروهای مسروقهآنها را به مشتریان خود میفروختم.