با تلاش پلیس‌آگاهی تهران بزرگ

قاچاقچیان کالای خارجی دستگیر شدند

کالاهای قاچاق خارجی که از استان‌های جنوبی کشور به صورت سازمان یافته به تهران منتقل می‌شد، با تلاش پیگیر کارآگاهان پلیس آگاهی تهران بزرگ کشف و یکی از عاملان آن دستگیر شد.
کد خبر: ۲۲۹۶۳۴

به گزارش ایسنا ، سرهنگ محمدیان ـ رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ ـ درباره جزییات این خبر، گفت: با توجه به طرح‌های ویژه‌ پلیس آگاهی برای کنترل و ریشه‌کن کردن قاچاق، مدتی قبل کارآگاهان پلیس آگاهی با دریافت گزارشات مردمی و اطلاعات موثق در جریان فعالیت اعضای چند قاچاقچی قرار گرفتند که پس از وارد کردن کالای قاچاق از استانهای جنوبی، محموله‌های خود را برای توزیع در اختیار همدستانشان در تهران قرار می‌دادند .

وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع یک تیم عملیاتی ویژه‌ از کارآگاهان پلیس وارد عمل شده و با انجام ساعت‌ها کار اطلاعاتی و تحقیقات گسترده با اطلاع از این که قاچاقچیان در حال انتقال محموله بزرگ دیگری به تهران هستند، کارآگاهان پلیس به کمین نشستند و با ورود محموله به تهران و تعقیب سایه به سایه متهمان محل انبار محموله‌های قاچاق شناسایی و در نهایت با اقدام ضربتی و غافلگیرانه یکی از متهمان را در محل انبار دستگیر کردند.

سرهنگ محمدیان بیان کرد: در بازرسی از محل نگهداری محموله‌های قاچاق، صدها دستگاه گوشی تلفن همراه، بیش از 70 کارتن کفش، ده‌ها کارتن پودر نیروزا و چند تن کارتن لوازم آرایشی و بهداشتی کشف و ضبط شد. متهم دستگیر شده با صدور قرار روانه زندان شد و تلاش کارآگاهان برای دستگیری سایر همدستان ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها