نزاع دو جوان ، جنایت را رقم زد

راننده یک خودروی نیسان که متهم است با اتومبیل خود دو جوان موتورسوار را به قتل رسانده، به زودی از سوی قضات دادگاه کیفری استان تهران محاکمه می‌شود.
کد خبر: ۲۲۸۶۸۵

به گزارش ایسنا ، روز 14 تیر سال جاری قاضی محمد شهریاری بازپرس کشیک قتل پایتخت از طریق گزارش ماموران کلانتری 144 جوادیه تهرانپارس در جریان مرگ دو جوان 24 ساله به نام «میثم» و «رضا» بر اثر برخورد با یک دستگاه نیسان قرار گرفت و بلافاصله با صدور دستورات قضایی لازم، خواستار شناسایی و بازداشت عامل مرگ دو جوان شد.

با اخذ اظهارات شهود که در میدان اسب‌دوانی شمالی شاهد ماجرا بودند، راننده نیسان تحت پیگرد قرار گرفت و تلاش‌ها برای بازداشت وی ادامه داشت تا این‌که این متهم جوان به نام «مهدی» دو روز بعد از وقوع حادثه با مراجعه به کلانتری، پرده از راز جنایت علیه دو سرنشین موتورسیکلت برداشت.

این متهم پس از انتقال به دادسرا و اعتراف به قتل، به بازپرس شعبه هفتم بازپرسی (ویژه قتل) دادسرای امور جنایی تهران گفت: روز حادثه حین عبور از بزرگراه از تهرانپارس به سمت افسریه، راکب موتور سیکلت به صورتی جلوی خودروی من آمد که چیزی نمانده بود تصادف کنیم. سر همین موضوع با او درگیر شدم و کار به فحاشی کشید. سرنشین موتورسیکلت ناگهان قلیانی را که در دستش بود به سمت شیشه اتومبیلم پرتاب کرد و شیشه ماشین شکست. من هم از شدت عصبانیت، فرمان خودرو را به سمت موتور سیکلت آنها گرفتم و پس از برخورد به موتورسیکلت متواری شدم.

با اعتراف «مهدی» به جنایت و صدور قرار مجرمیت برای وی، صبح امروز (دوشنبه) قاضی علی دلداری دادیار اظهارنظر دادسرای امور جنایی تهران برای وی به اتهام دو فقره قتل عمدی و بر هم زدن نظم عمومی کیفرخواستی مبنی بر تقاضای مجازات قانونی صادر کرد و پرونده جهت رسیدگی به دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها