سینمای ایران

آغاز فیلمبرداری «راه آبی ابریشم»

ایسنا: با مقابل دوربین رفتن داریوش ارجمند، فیلمبرداری صحنه‌های دریایی «راه آبی ابریشم» آغاز شد. حسن بشکوفه، تهیه کننده این فیلم گفت: بعد از گرفتن صحنه‌های غیردریایی گروه چند روز استراحت داشت و از دیروز کار مجددا در منطقه «بندر درگهان» قشم آغاز شد. همه بازیگران مقابل دوربین رفته‌اند و تنها رضا کیانیان و پگاه آهنگرانی مانده‌اند که از 26 دی بازی‌اشان شروع می‌شود. بهرام رادان،مهدی میامی، پیام دهکردی، سعید داخ، محسن حسینی و عزت‌الله انتظامی دیگر بازیگران این فیلم به کارگردانی محمد بزرگ‌نیا هستند.
کد خبر: ۲۲۶۷۸۹

مهران مدیری در «تهران1500»

ایسنا: اواخر هفته گذشته مهران مدیری نیز به جمع بازیگران مطرح فیلم انیمیشن سینمایی «تهران 1500» به کارگردانی بهرام عظیمی پیوست.  اداره کل روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران اعلام کرد: مدیری در این فیلم نقش پیرمردی 160 ساله را ایفا خواهد کرد که داستان فیلم پیرامون زندگی گذشته و حال وی روایت می‌شود.

حبیب رضایی هم که کار انتخاب بازیگران این پروژه را به عهده دارد، در حال مذاکره با بازیگر نقش اول زن این انیمیشن است که نام این هنرمندان نیز تا پایان هفته اعلام خواهد شد.

عبدالوهاب و ساخت «لطفا مزاحم نشوید»

فارس: محسن عبدالوهاب پس از گذشت 3 سال از کارگردانی مشترک فیلم «خون بازی» با رخشان بنی‌اعتماد، فیلمی با عنوان «لطفا مزاحم نشوید» را می‌سازد.

او پروانه ساخت این فیلم سینمایی را به تهیه‌کنندگی محمد احمدی بتازگی دریافت کرده است.  این فیلم را که طنزی اجتماعی است محمد احمدی فیلمبرداری می‌کند و احتمالا فیلمبرداری این اثر سینمایی، سال آینده صورت می‌گیرد.

مجیدی «نجوای عاشورایی» را می‌سازد

فارس: مجید مجیدی در آستانه ماه محرم، فیلمبرداری مستندی با عنوان «نجوای عاشورایی» را با موضوع عزاداری عاشورایی به پایان رساند. این مستند در حسینیه کربلایی‌ها و با حضور نزار قطری از مداحان اهل بیت و در 3 بخش ظهر عاشورا، شب عاشورا و شام غریبان تولید شده است.  این مستند با 11دوربین فیلمبرداری شده و با همکاری دانشجویان دانشکده مطهری و عزاداران حسینیه کربلایی‌ها ساخته شده است. 

معرفی فیلم‌های خارجی جلوه‌گاه شرق جشنواره فجر

ایسنا: اسامی فیلم‌های خارجی بخش جلوه‌گاه شرق، ‌ مسابقه سینمای آسیا در بیست ‌و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر معرفی شد.  فیلم‌های بهترین آرزوها برای فردا ، کاپیتان ابوراعد  هیاهو، طرح جزیره ، بچه کابلی، جشن تولد لیلا ، ماچان، آقای سینما، کت قرمز، یادداشت‌های یک دختر مدرسه‌ای و دختری از خاک تیره  در این بخش از جشنواره رقابت می‌کنند.

همچنین دو فیلم‌ ایرانی این بخش از جشنواره متعاقبا توسط روابط عمومی جشنواره اعلام خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها