فرمانده نیروی دریایی ارتش خبر داد

ایجاد پدافند مستحکم در دریای عمان

گروه سیاسی: فرمانده نیروی دریایی ارتش از ساخت 2 ناوچه موشک‌انداز و یک زیردریایی سبک ساخت داخل خبر داد. به گزارش ایسنا، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری در نشست خبری همچنین از برگزاری رزمایش «اتحاد‌87» در نیمه دوم آذر خبر داد. وی با بیان این که یک فروند زیردریایی سبک غدیر به ناوگان نیروی دریایی ارتش اضافه شده است، تصریح کرد: ‌به مناسبت هفتم آذر، یکی دیگر از زیردریایی‌های سبک غدیر به نیروی دریایی ارتش اضافه خواهد شد. فرمانده نیروی دریایی ارتش در ادامه با تاکید بر این که تمامی تحرکات در دریای عمان، خلیج‌فارس و تنگه‌هرمز تحت کنترل است و دشمن این اجازه را به خود نخواهد داد که وارد آب‌های جمهوری اسلامی شود، به افتتاح منطقه‌ جدید نیروی دریایی ارتش در سواحل دریای عمان طی هفته‌های اخیر اشاره و بیان کرد: ماموریت این منطقه دریایی، ایجاد یک خط پدافندی مستحکم در دریای عمان است.
کد خبر: ۲۱۹۱۶۲

سیاری افزود: نیروی دریایی ارتش در اجرای ماموریت‌های خود، این منطقه دریایی جدید را با نام منطقه دریایی ولایت در منطقه جاسک افتتاح کرده است. وی ادامه داد: هر کشوری در سواحل خود برای انجام ماموریت‌هایش باید دارای امکاناتی در سواحل آن کشور باشد و بر همین اساس، نیروی دریایی ارتش، این منطقه دریایی را راه‌اندازی کرده است.

وی درباره‌ برنامه‌های این نیرو برای حفظ امنیت مرزهای آبی شمال کشور و سواحل دریای خزر نیز گفت: دریای خزر در نظام جمهوری اسلامی، دریای صلح و دوستی است و ما به دنبال توسعه‌ یگان‌های نظامی در دریای خزر نیستیم؛ ولی منافع خود را در آن منطقه حفظ می‌کنیم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: 20 درصد منطقه‌ دریای خزر را به عنوان منطقه‌ جمهوری اسلامی مشخص کرده‌ایم و در آن قسمت، حفاظت خود را به طور کامل اعمال می‌کنیم.

وی با بیان این‌که ماموریت نیروی دریایی دفاع از تمامی مرزهای آبی در برابر همه‌ دشمنان است، افزود: ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دارای ماموریت‌های مشخصی در دفاع از نظام جمهوری اسلامی هستند و ما آماده دفاع از منافع و مرزهای مملکت خود هستیم.

سیاری در پاسخ به سوالی مبنی بر بحث‌های مطرح شده درباره احتمال بستن تنگه‌‌هرمز در شرایط بحرانی از سوی جمهوری اسلامی اظهار کرد: ما هیچ‌گاه نگفته‌ایم که تنگه‌‌هرمز را می‌بندیم؛ بلکه عنوان کرده‌ایم نظام جمهوری اسلامی ایران توان انجام این کار را دارد و در صورت تجاوز و حمله‌ احتمالی، نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران از آب‌های کشور دفاع می‌کند.سیاری به حضور نیروهای بیگانه در آب‌های جنوبی کشور اشاره کرد و گفت: طبق قوانین بین‌المللی، این نیروها در آب‌های آزاد حضور دارند؛ البته ما موافق منافع نامشروعشان نیستیم و معتقدیم آنها این منافع نامشروع خود را در این منطقه دنبال می‌کنند. ما تمامی‌ تحرکات و مناطق آب‌های جنوبی را نظارت و کنترل می‌کنیم.وی در ارزیابی خود از وضعیت فعلی نیروی دریایی ارتش تاکید کرد: نیروی دریایی ارتش در وضعیت خوبی قرار دارد و امروز می‌تواند نیازمندی‌های خود را تامین کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها