موسوی لاری:

کروبی نظر شورای حکمیت را می پذیرد

عضو ارشد مجمع روحانیون مبارز تاکید کرد که کروبی اعلام کرده است نظر نهایی شورای حکمیت را در رابطه با معرفی نامزد نهایی اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری آتی قبول خواهد کرد.
کد خبر: ۲۱۵۹۲۱

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام عبدالواحد موسوی لاری امروز پنجشنبه در حاشیه چهارمین کنگره حزب اسلامی کار که در تالار همایش مسجد جامع امیر المومنین تهران برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شورای حکمیت راهکار خوبی برای انتخابات ریاست جمهوری است و آقای کروبی هم این شورا را قبول دارد و نظر آن را خواهد پذیرفت.

مهدی کروبی دبیرکل حزب اعتماد ملی شاخص ترین چهره در میان افرادی است که تاکنون در جناح اصلاح طلب برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری دهم اعلام نامزدی کرده است.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگاری که نظر او را درباره تبیین مبانی اصلاحات از سوی سید محمد خاتمی سؤال کرد بیان داشت: این کاری است که آقای خاتمی از یکسال قبل شروع کرده بود و ارتباطی با مسائل روز و انتخابات ندارد. آقای خاتمی در یکسال گذشته فعالیتهایی داشته و قصد دارد برداشتهای خود را از مطالب مرتبط با اصلاحات جمع آوری کند.

موسوی لاری همچنین در پاسخ به سؤال دیگری درباره شایعات مطرح شده مبنی بر دیدار خاتمی و هاشمی رفسنجانی در رابطه با انتخابات ریاست جمهوری یادآور شد: معمولاً در زمان انتخابات از این شایعات وجود دارد و من اطلاعی از این موضوع ندارم اما بعید می دانم چنین چیزی صحت داشته باشد.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها