هشدار به مردم

مرگ ناشی از مسمومیت گاز افزایش یافت

سازمان پزشکی قانونی آماری منتشر کرد که افزایش مرگ و میر ناشی از مسمومیت با گاز co در فصول سرد زمستان را نشان می دهد.
کد خبر: ۲۱۳۴۰۴

به گزارش سازمان پزشکی قانونی، در نیمه دوم سال گذشته 794 نفر از شهروندان بر اثر مسمومیت با گاز co جان خود را از دست دادند که از این تعداد 541 نفر مرد و 253 نفر زن بودند.

این گزارش می افزاید: در پاییز سال گذشته 199 نفر و در زمستان 595نفر براثر مسمومیت با گاز co جان باختند که استان تهران با 226نفر بیشترین تعداد کشته های مسمومیت با گاز co را در نیمه دوم سال گذشته به خود اختصاص داده است.

سازمان پزشکی قانونی ضمن هشدار درخصوص استفاده از وسایل گرمازا و ضرورت توجه به نکات ایمنی، به عموم شهروندان توصیه کرد در خرید و نصب وسایل گرمایشی، دقت لازم را داشته باشند.

دراین گزارش آمده است: بسیاری از حوادث مربوط به مسمومیت با گاز co براثر استفاده از وسایل گرمایشی غیراستاندارد و استفاده در مکان نامناسب، نصب نادرست لوله بخاری و مسدود بودن کلاهک دودکش افتاق می افتد، بنابر این شهروندان باید برای نصب بخاری و آبگرمگن منزل یا محل کار خود از کارشناس ذیصلاح کمک بگیرند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها