ملکیان درباره‌ ایجاد دفاتر رسانه‌ای خبر داد

قانون دفتر در مقابل دفتر

معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در بحث ایجاد دفاتر خبرگزاری‌ها و رسانه‌های خارجی در کشور قانون دفتر در مقابل دفتر را اجرا می‌کنیم.
کد خبر: ۲۱۳۰۱۷

علیرضا ملکیان امروز در گفتگو با خبرگزاری فارس در مشهد افزود: از این به بعد هر کشوری تقاضای تاسیس دفتر خبرگزاری‌ها یا مطبوعات را در ایران دارد، باید امکان متقابل را برای رسانه‌های ایرانی فراهم‌ کند و این نکته به اداره‌ کل رسانه‌های خارجی وزارت ارشاد هم اعلام شده ‌است.

وی در عین‌ حال خاطر نشان کرد: بنا نداریم مرزهای اطلاع‌رسانی کشور را بر روی دیگران ببندیم و فعالیت رسانه‌های خارجی را در کشور ممنوع کنیم.

وی افزود: به‌ جز آمریکا که ساز و کارها و اما و اگرهای خاص خود را دارد همه نشریات و رسانه‌های کشور می‌توانند در کشورهای اروپایی دفتر تاسیس کنند و وزارت ارشاد هم در حال حاضر تنها می‌تواند به انجام مراودات کمک کند.

معاون وزیر ارشاد تاکید کرد: در این زمینه مکاتباتی با طرف مشابه آمریکایی‌ انجام شده که در حال پیگیری هستیم.
ملکیان خاطر نشان ‌کرد: هم اکنون امکان حمایت‌های مالی در این زمینه وجود ندارد اما با طرحی که پیشنهاد شده امیدواریم در بودجه سال آینده اعتباراتی هم برای حمایت مالی از رسانه‌ها در ایجاد دفتر در خارج از کشور تخصیص یابد.

وی درباره شرایط کنونی مطبوعات و رسانه‌های کشور گفت: در حال‌ حاضر به لحاظ کمیت نسبت به سایر کشورها وضعیت بسیار خوبی داریم و در کیفیت کار هنوز جای پیشرفت بسیاری وجود دارد.

معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: رسانه‌ها باید در بهره‌گیری از تجهیزات و فناوری‌‌های روز دنیا وارد میدان شوند که وزارت ارشاد هم در این راستا و در زمینه آموزش خبرنگاران و روزنامه‌نگاران آمادگی کامل دارد.

وی اظهار داشت: خبرنگاران باید با وظایف حرفه‌ای، اخلاقی و اجتماعی خود در جامعه آشنا شوند و در این زمینه‌ هم وزارت ارشاد ‌آمادگی همکاری کامل را دارد.

ملکیان رسانه ایده‌ال را رسانه‌ای دانست که به وظایف حرفه‌ای خود آشنا باشد و اهمیت جایگاه خود را بداند که اگر این‌ چنین شد بسیاری از مسائلی که برای خبرنگار یا رسانه روی می‌دهد، تکرار نخواهد شد.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها