سرهنگ امیدی، رئیس پلیس آگاهی استان کرمانشاه با بیان این خبر به «جامجم» گفت: این دو متهم چندی قبل به اتهام حمل و خرید و فروش مواد مخدر برای تحمل کیفر به زندان قزل حصار منتقل شدند.
با توجه به اینکه قرار صادر شده برای آنها قرار وثیقه بوده، خانواده آنها پس از چندی درخواست تودیع وثیقه برای آزادی آنها را کرده بودند که پس از طی ترتیبات اداری و قضایی، نیابت قضایی به دادسرای کرمانشاه ارسال که توسط همان افراد جوابیه نیابت قضایی به تهران فرستاده و در ادامه هر دو متهم آزاد شدند، اما هنگامی که برای دستیابی به متهمان از طریق وثیقهگذار اقدام شد، مشخص گردید نامههای ارسالی مربوط به دادسرای کرمانشاه نبوده و جعلی هستند.
با اعلام موضوع به پلیس آگاهی کرمانشاه و با توجه به حساسیت آن، تیم مبارزه با جعل پلیس آگاهی وارد عمل شده و با اعلام مشخصات زندانیان فراری به ادارات آگاهی تمامی شهرهای استان کرمانشاه، تلاش برای دستگیری سریع آنها آغاز شد.
کارآگاهان در ادامه با توجه به سابقهدار بودن 2 برادر پاتوقهایی را که عمدتا تا پیش از دستگیری به آنجا رفت و آمد میکردند بدقت زیر نظر گرفتند و افراد مظنونی که سابقه همکاری با 2 متهم را داشتند و از زندان آزاد شده بودند، توسط چند اکیپ ویژه به صورت نامحسوس تحت کنترل شبانهروزی قرار گرفتند تا اینکه کارآگاهان با استفاده از بانکهای اطلاعاتی و پیگیری فراوان متوجه شدند 2 زندانی فراری مدتی بعد از فرار، به شهرستان صحنه رفتهاند.
با اعزام کارآگاهان پلیس به این شهرستان حلقه محاصره برای زندانیان تنگتر شد و سرانجام کارآگاهان پلیس موفق شدند متهمان را پس از یک فقره سرقت محموله در این شهرستان و در حالی که قصد فرار از استان کرمانشاه را داشتند به صورت ضربتی دستگیر کنند.
پس از انتقال به اداره آگاهی متهمان اعتراف کردند با تهیه مدارک و اسناد جعلی توسط برخی دوستانشان که از طریق خانواده برای آنها فرستاده شد، موفق به فرار شدند. در نهایت هر دو متهم که با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر شدند بار دیگر به تهران و زندان قزلحصار منتقل شدند.