سید حسن نصرالله :

نسل ما شاهد آزادی قدس خواهد بود

دبیرکل حزب الله لبنان با تاکید بر تعلق همیشگی قدس به اعراب و مسلمانان و صاحبان واقعی آن گفت : هیچکس حق چشم پوشی از آن را ندارد. او افزود: انشاءالله نسل کنونی شاهد آزادی قدس و فلسطین خواهد بود.
کد خبر: ۲۰۴۹۷۸
به گزارش ایرنا، سید حسن نصرالله جمعه شب به مناسب روز جهانی قدس در آیینی که به نام " القدس وقف الله " در مجمع سیدالشهدا در جنوب بیروت برگزار شد، گفت: 30 سال از زمانیکه امام خمینی (ره ) شعار آزادی قدس وتعیین آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به همین نام را گذاشت می گذرد و امروز همه شاهدند که این واقعیت همچنان زنده و پرجوش و خروش است و دلیل آن نیز پایبندی جانشین امام خمینی( ره )، حضرت آیت الله خامنه ای و امت مسلمان به این آرمان است.

نصرالله اظهارداشت : یکی از اهداف تعیین روز جهانی قدس زنده نگهداشتن موضوع قدس و تلاش برای آزادی آن است و این مسوولیتی تاریخی بر دوش همه مسلمانان و اعراب است .

سید حسن نصرالله افزود : آمریکا و انگلیس رژیم صهیونیستی را ایجاد کردند و وظیفه این رژیم نیز سیطره بر کشور و خاک ما و ملت های مسلمان منطقه است .

دبیرکل حزب الله اضافه کرد : بر همین اساس امید بستن به آمریکا و یا کشورهای غربی برای احقاق حقوق فلسطینی ها بیهوده است و تنها مبارزه و مقاومت در برابر اسراییل است که می تواند جلوی تجاوزها ی این رژیم را بگیرد.

نصرالله گفت : از جمله معانی روز قدس تاکید بر این واقعیت است که اسراییل دشمن ملتهای عرب و مسلمان است و به مانند غده سرطانی باید ریشه کن شود البته صهیونیستها امروز دیگر مانند سابق رویا پردازی نداشته و می دانند آنچه که می اندیشدند قابل تحقق نیست و اینک این رویاهای ما است که آغاز شده و تبدیل به واقعیت می شود .

دبیرکل حزب الله افزود : امروز ملت فلسطین باعزمی راسخ تصمیم به مقاومت در برابر اسراییل گرفته و حاضر نیست از حقوق خود چشم پوشی کند و وظیفه ما و همه مسلمانان واعراب حمایت از آنان است .

نصرالله تاکیدکرد: اکنون فلسطینی های ساکن قدس بر اثر فشارهای صهیونیستها در بدترین شرایط بسر می برند تا این شهر را ترک کنند و به همین دلیل ماندن آنان در این شهر خود بهترین مقاومت است و شریفترین حمایت از آنان نیز حمایت مادی از آنان و خانواده هایشان توسط کشورهای مسلمان و عرب متمول است .

وی افزود : جهانیان اکنون شاهد محاصره ظالمانه مردم بی دفاع و مظلوم غزه توسط صهیونیستها هستند و من به عنوان یک عرب شرمگین هستم که خارجی ها با سوار شدن بر کشتی و رفتن به غزه سعی می کنند محاصره آن را بشکنند اما کشورهای مسلمان و عرب اقدامی در این زمینه انجام نمی دهند.

نصرالله گفت: بخش مهمی از حمایت های امت مسلمان از فلسطینی ها حمایت های سیاسی و رسانه ای است و تلاش برای حل اختلافات داخلی فلسطینی ها و ایجاد آشتی مهمترین وظیفه به حساب می آید اما متاسفانه برخی اعراب از اختلاف های آنان استفاده می کنند تا آنان دست از مبارزه بکشند و آن را رها کنند و این کار دور از احساس و قومیت عربی است .

سید حسن نصرالله افزود : روز قدس امسال با حوادث و رویدادهای خاصی همراه شده است که یکی از آنها سقوط اولمرت از رهبران جنگ تابستان سال 2006 علیه لبنان است.

وی گفت : اولمرت باید پس از صدور گزارش وینوگراد ساقط می شد اما آمریکا با دخالت خود مانع از سرنگونی وی شد .

نصرالله اظهارداشت : اولمرت خود پس از جنگ اعتراف کرد که دیگر رویای" اسراییل بزرگ " به پایان رسیده و دو سال قبل از اونیز بنیامین نتانیاهو به این واقعیت اعتراف کرد و رهبران اسراییل اکنون در تلاش های خود در برابر فعالیت های صلح آمیز هسته ای ایران نیز با شکست مواجه شده اند .

دبیرکل حزب الله بااشاره به اوضاع شکننده داخلی رژیم صهیونیستی اظهار داشت : اکنون نتایج نظر سنجی ها نشان می دهد که دو سوم اسراییلی ها معتقدند در سرزمینی زندگی می کنند که امنیت در آن وجود ندارد و آن رویایی که در پی آن بودند فلسطین نیست .

سید حسن نصرالله به رویدادهای مهم دیگری که با روز جهانی قدس امسال همزمان شده اشاره کرد و گفت: مسدود شدن افق سازش سیاسی صهیونیستها با فلسطینی ها حتی پس از کنفرانس سازش " آناپولیس " یکی از آنها است و همچنین اینکه جریان های مقاومت در لبنان و فلسطین مرحله خطر را پشت سرگذاشته اند و امکان تهدید آنها وجود ندارد و کشور جبهه مقدم پایداری ( سوریه ) نیز توطئه ها و سیاست انزوا را پشت سر گذاشته و اکنون حضور فعال خود رادر منطقه به اثبات رسانده است .

وی از روند چند قطبی شدن در جهان به عنوان عاملی علیه دیکتاتوری آمریکا نام برد و گفت: سردمداران واشنگتن اکنون گرفتار مشکلات مالی و بحران های منطقه ای نظیر بحران گرجستان شده اند و این تحولات به سود منطقه است .

نصرالله تاکید کرد: در این میان وظیفه لبنان قرار گرفتن در کنار فلسطینی ها و مبارزه تا بازگشت پناهندگان به وطن خود و مخالفت قاطعانه با اسکان دایم آنان است و این موضوع را گروه سیاسی ما در دور قبلی گفت و گوهای ملی مطرح کرد اما برخی بحث در باره آن را رد کردند در حالیکه آنان می داند که طرح اسکان دایم فلسطینی ها در کشورهای میزبان از جمله لبنان از سوی آمریکا و اسراییل و با بودجه عربی آماده اجرا است .

دبیرکل حزب الله با اشاره به ادعاهای آمریکا مبنی بر تجهیز ارتش لبنان و مخالفت های اسراییل با این موضوع گفت : آیا با این موافقت و مخالفت های آمریکا و اسراییل می توان ارتشی قوی برای لبنان ایجاد کرد ؟ 

او افزود : ناراحتی و نگرانی آمریکا و اسراییل از مقاومت حزب الله این است که حزب الله برای دستیابی به سلاح برای دفاع از لبنان از کسی اجازه نمی گیرد و قادر به مخفی کردن سلاح خود است و این از نظر ما نقطه قوت است و ما معتقدیم برای داشتن ارتشی قوی نباید منتظر آمریکا و یا موافقت اسراییل بود.

نصرالله در همین زمینه به دولت وحدت ملی توصیه کرد برای تجهیز ارتش لبنان منتظر کمک های آمریکا نباشد و اگر لازم شد مانند " مقاومت " سلاح را حتی از بازار سیاه تهیه کند .

به گفته وی اگر لبنان منتظر تصمیم ها و صلاحدید آمریکا و موافقت اسراییل برای دریافت تجهیزات باشد تنها جیزی که به دست خواهد آورد خودروهای نظامی ناتوان و ضعیف خواهد بود و ارتشی که قادر به دفاع از کشور در برابر تجاوز خارجی نیست . 

او گفت : ما همیشه از تشکیل دولت وحدت ملی سخن گفته و برای آن دست به اعتصاب زده و خواهان وحدت و همبستگی شده ایم تا لبنان را با کمک یکدیگر و بر اساس پایگاه مردمی بسازیم .

سید حسن نصرالله به مسایل داخلی لبنان اشاره کرد و گفت : آشتی های جاری به معنای همپیمان شدن در انتخابات آتی نیست و ما در انتخابات پارلمانی پیش رو با همپیمانان خود خواهیم بود و اگر به اکثریت دست یافتیم گروه مقابل را به همکاری و اداره جامعه دعوت خواهیم کرد و در صدد حذف آن نخواهیم بود .

نصرالله افزود : ما به برقراری آشتی و آرامش در جامعه برای تقویت فضای مثبت اصرار داریم و خوب است گروههای سیاسی از فضای کنونی آشتی برای حل مشکلات استفاده کنند بخصوص آنکه اکنون در آستانه فصل زمستان قرار داریم و بیش از دو سوم مردم لبنان فقیر هستند .

دبیرکل حزب الله پیش بینی کرد با تصویب قانون جدید انتخابات وبرگزاری آن در موعد مقرر اوضاع سیاسی لبنان بهبود یابد و روند امور به حالت عادی بازگردد .

وی اظهارداشت : امروز از برخی تحلیلگران اسراییلی شنیدم از رییس ستادارتش این رژیم نقل کرده اند که امکان جنگ با لبنان در دو سال آینده وجود ندارد. باید پرسید سر این سخن چیست ؟ همه آنها ما را تهدید می کردند .

دبیرکل حزب الله تاکید کرد: هرچند برنامه مقاومت جنگ نیست اما در صورت هرگونه تجاوز دشمن به کشور مقاومت به مقابله با آن خواهد پرداخت و من به اولمرت که گفته بود با پنج و یا هشت لشگر به لبنان حمله خواهم کرد می گویم اگر با 9 لشگر هم حمله کنی لشگرهایت را در روستاها و مناطق جنوب لبنان دفن خواهیم کرد .

نصرالله گفت : این سخن من مانند شرایط زمان شکست های اعراب نیست بلکه در موقعیت پیروزی های اعراب در سال های اخیر است و رزمندگان مقاومت پس از جنگ اخیر دایم در تلاش برای کسب پیروزهای دیگر هستند.

دبیرکل حزب الله اضافه کرد: ما در منطقه ای قرار داریم که فقط جا برای قوی ها وجود دارد و من در روز قدس اعلام می کنم که قدس عزیز به ما بازخواهد گشت و این پیروزی بیش از هر زمان دیگر به ما نزدیک است و انشاءالله نسل کنونی شاهد آزادی قدس و فلسطین خواهد بود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها