احسان حدادی زیر تیغ جراحان رفت

بنابر اعلام ماساژور ایرانی احسان حدادی، قهرمان پرتاب دیسک ایران و آسیا در فنلاند مورد عمل جراحی قرار گرفته است. قهرمان و رکورددار پرتاب دیسک آسیا پس از عملکردی ناموفق در بیست و نهمین دوره رقابت‌های المپیک در شهر پکن، به شهر اشتوتگارت آلمان رفت تا در آخرین مرحله‌ی رقابت تور جهانی دوومیدانی شرکت کند.
کد خبر: ۲۰۴۷۹۴

به گزارش ایسنا ، حدادی در این رقابت‌ها با رکورد 62 متر و 76 سانتی‌متر عنوان ششمی را کسب کرد. پس از آن طبق یک رسم سنتی در بین پرتابگران دیسک دنیا، با دعوت بهترین پرتابگر فصل و قهرمان المپیک ، حدادی و 10 پرتابگر دیگر دنیا به زادگاه این قهرمان یعنی شهر تالین پایتخت استونی رفتند.

پرتابگران دنیا در این شهر نیز یک دوره مسابقه‌ی پرتاب دیسک را برگزار کردند که این مسابقه‌ها به صورت انفرادی و تیمی برگزار شد.

در بخش تیمی تنها کشورهایی که دو پرتابگر داشتند حضور پیدا کرده و رکورد مجموع دو پرتابگر محسوب می‌شد. در این بخش استونی به مقام قهرمانی رسید اما، در بخش انفرادی احسان حدادی با رکورد 62 متر و 94 سانتی‌متر عنوان پنجمی را کسب کرد.

در این رقابت که روز 28 شهریور ماه برگزار شد، گرد کانتر، قهرمان جهان و المپیک با رکورد 69 متر و 24 سانتی‌متر به عنوان قهرمانی رسید. البته این قهرمان به غیر از تمرین و حضور در مسابقه در این شهر به تفریح‌های دیگری همچون ماهیگیری و قایق سواری نیز مشغول بودند.

بنابر اعلام مهدی مستجاب ماساژور ایرانی احسان حدادی که در روزهای اخیر از طریق پست الکترونیکی با او در ارتباط بوده، حدادی پس از استونی به فنلاند رفته و در آنجا مورد عمل جراحی قرار گرفته است.

احسان حدادی دو ماه پیش از بازی‌های المپیک با احساس درد نامعلومی در ناحیه کتف خود، نتوانست به صورت جدی به پرتاب بپردازد.

بنابر اعلام او در بازی‌های المپیک ، متخصصان هم در درمان درد او ناموفق بودند. حدادی مهمترین عامل ناکامی‌اش در پکن را درد از ناحیه کتف می‌دانست که اجازه پرتاب‌های بلند را به او نمی‌دهد.

با این حال بنابر اخبار رسیده، حدادی در فنلاند مورد عمل جراحی قرار گرفته است. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها