در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش خبرگزاری مهر، قالیباف در حاشیه مراسم بزرگداشت روز کارمند (جشنواره شهید رجایی) که به منظور قدردانی از مدیران ، کارمندان و کارشناسان نمونه شهرداری تهران برگزار شد، با اشاره نیاز تهران به احداث گورستان جدید ، گفت: بررسی های انجام شده از سوی کارشناسان شرق تهران را بهترین نقطه برای احداث گورستان جدید مشخص کرده و ما آمادگی احداث آن را داریم البته محیط زیست هم نظراتی در این رابطه دارد که باید مورد توجه قرار گیرد ولی آن ها باید بدانند که تهران حتما نیاز به گورستان جدید دارد.
وی افزود: اگر آنها احساس می کنند که نقطه پیشنهادی برای احداث گورستان در شرق تهران مناسب نیست ، مکان مناسب را بدون اتلاف وقت در اختیار ما بگذارند زیرا نمی شود شهر را با چالشی بزرگ مواجه کرد.
شهردار تهران درخصوص پروژه بزرگراه همت که مورد سوال یکی از خبرنگاران بود ، گفت: ای کاش رسانه ها از آن هایی که 18 ماه این پروژه را بی دلیل متوقف کردند و وقت شهروندان و شهرداری را گرفتند این سوال را می پرسیدند اما با این وجود همه تلاش ما این است که تا قبل از دهه فجر این ارتباط را کامل برقرار کنیم.
قالیباف در این مراسم طی سخنانی تجهیزات ، امکانات ، تکنولوژی و علم به جای خود ولی هیچ کدام از این ها جایگزین نیروی انسانی نخواهد شد زیرا انسان بالاترین ، مهمترین ، موثرترین و ارزشمندترین سرمایه موجود هر سازمان و نهاد است.
وی با بیان اینکه اگر انسان کاری را برای خدا انجام دهد در درون خود احساس نشاط می کند ، گفت: بدون شک کاری که برای خدا انجام شود رضایت قلبی و عزت نفس را هم به دنبال دارد و این ثمره بزرگی است که انسان به واسطه آن احساس می کند که صادقانه و خالصانه کار کرده است.
به گفته قالیباف همین رضایت و آرامش قلبی است که انسان را در دنیا و آخرت عاقبت به خیر می کند.
وی با اشاره به بحث اخلاق در محیط کار ، زندگی و حوزه حقیقی و حقوقی انسان ها ، گفت: مهم ترین چیزی که همه مدیران و کارکنان شهرداری باید به آن توجه کنند بحث مربوط به اخلاق در محیط کار ، زندگی و حوزه حقیقی و حقوقی خود است زیرا عدم رعایت آن مشکلات ایجاد می کند. یکی از مهم ترین چالش های زندگی امروز ما در همه عرصه ها عدم رعایت اخلاق و مسائل اخلاقی در جامعه است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در جمع کارکنان شهرداری تهران به بحث معیشت و حل مشکلات آن ها اشاره کرد و افزود: با وجود همه مشکلات ، امیدوارم از سال قبل تا کنون حتما بدنه شهرداری این احساس را کنند که حرکت ما رو به جلو بوده است.
قالیباف افزود: در عین اینکه نیازمند مدیریت سیستماتیک هستیم و به سرمایه های اجتماعی توجه می کنیم اما نباید اززمان غافل شویم زیرا زمان مهمترین کالایی است که در اختیار داریم. زمان را از دست ندهید.کاری را که می توانید در دقیقه ها و ثانیه ها انجام دهید به سال ها نسپارید.
شهردار تهران با بیان اینکه در کشور این فرهنگ را داریم که یا به گذشته افتخار می کنیم و یا آینده را وعده می دهیم ، گفت: این در شرایطی است که حال می توان از تجربه گذشته استفاده کرد و برای آیندگان افتخار آفرینی کرد.
به گفته وی همانطور که حق نداریم حق آیندگان را امروز هزینه کنیم ، حق نداریم حق امروزی ها را برای آیندگان نگه داریم.
شهردار تهران گفت: امیدوارم بتوانیم مشکلی از شما حل کنیم تا شما هم مشکلات شهر و شهروندان خوب تهرانی را به خوبی حل کنید.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: