استاندار آذربایجان غربی با اشاره به توسعه بی‌رویه مرکز استان:

ارومیه به یک دهکده بزرگ تبدیل شده است‌

گروه شهرستان‌ها: در حال حاضر به دلیل توسعه بی‌رویه، ارومیه به یک دهکده بزرگ تبدیل شده است. به گزارش مهر، رحیم قربانی، استاندار آذربایجان غربی با بیان این مطلب، رویکرد جدید دولت در امر خدمات‌رسانی به سکونتگاه‌های غیررسمی، مالیات از زمین‌های بلاتکلیف و گسترش نظارت بر روند ساخت و سازها را از اقداماتی برشمرد که تا حد زیادی می‌تواند مشکل شهر ارومیه را حل و فصل کند. وی با بیان این‌که برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز در شهر ارومیه نیاز به عزم و اراده قوی شورای شهر و شهرداری دارد، خاطرنشان کرد: شورای شهر به عنوان یک نهاد مردمی و شهرداری به عنوان نهاد مدیریتی و اجرایی باید متعهد به برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز باشد و با کمک قوه قضاییه و نیروی انتظامی روند ساخت و سازهای غیرمجاز را متوقف کند.
کد خبر: ۱۹۶۰۰۷

وی همچنین خواستار تقویت کمیسیون ماده 100 به عنوان یک اهرم جدی برای پیشگیری از بروز تخلفات در زمینه مدیریت شهری شد و اعلام کرد: باید در چارچوب قانون با متخلفان برخورد شود. وی در ادامه با اشاره به مصوبه اخیر دولت در بخش ارائه خدمات به سکونتگاه‌های غیررسمی گفت: متاسفانه در این زمینه بیش از 150 هزار نفر در ارومیه به صورت رایگان از خدمات دولتی و انشعابات برق وآب و... استفاده می‌کنند که باید این موضوع با همکاری نهادهای ذیربط کنترل و ساماندهی شود. این مسوول ساماندهی ورودی شهرها را مورد تاکید قرارداد و گفت: در حال حاضر با توجه به جایگاه شهرستان ارومیه ورودی‌های این شهرستان در شأن مردم و موقعیت استان نیست.

قربانی با بیان این‌که رویکرد فرهنگی شهرداری از مطالبات جدی مدیرت استان است، یادآور شد: ایجاد فضاهای فرهنگی از جمله کتابخانه‌ها و ورزشگاه‌های محله‌ای تا حد زیادی می‌تواند در تحقق این هدف تاثیرگذار باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها