کارآگاهان پلیس آگاهی تهران بزرگ موفق شدند با پیگیری همهجانبه 2 متهم را که با راهاندازی چند شرکت کاغذی و فریب فروشندگان عمده مواد غذایی بیش از یک میلیارد تومان کلاهبرداری کرده بودند، دستگیر کنند.
کد خبر: ۱۹۵۶۲۹
سرهنگ عباسعلی محمدیان، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با اعلام این خبر به «جامجم» گفت: موضوع پرونده و رسیدگی به آن با شکایت 15 نفر از فروشندگان عمده مواد غذایی در تهران در دستور کار کارآگاهان اداره چهاردهم پلیس آگاهی قرار گرفت. شاکیان پرونده عنوان کردند 2 جوان با معرفی خود به عنوان مدیر چند شرکت عرضه محصولات غذایی، پس از خرید مواد غذایی به ارزش حدود یک میلیارد تومان و ارائه چکهای بیمحل، شرکتها را تخلیه کرده و متواری شدهاند.
کارآگاهان با استفاده از راهنمایی مالباختگان و چهرهنگاری موفق به شناسایی متهمان شدند که از کلاهبرداران سابقهدار بودند.
وی افزود: سرانجام پس از چندین روز تحقیقات مداوم و استفاده از بانکهای اطلاعاتی، کلاهبرداران در عملیات ضربتی دستگیر و پس از اعتراف به کلاهبرداری، با صدور قرار روانه زندان شدند.
سرهنگ محمدیان در پایان با ابراز تاسف از این که با وجود هشدارهای مکرر پلیس آگاهی در خصوص فعالیت کلاهبرداران در شرکتهای کاغذی و غیرقانونی، باز هم برخی شهروندان براحتی فریب چنین افرادی را میخورند، بار دیگر توصیه کرد در هنگام معاملات نقدی بزرگ با شرکتهای تجاری پیش از هر اقدامی باید صلاحیت و قانونی بودن آن شرکت و صاحبان آن تایید شود.