پایان کنگره شعر «میلاد آفتاب»

گروه فرهنگ و هنر- خبرنگار اعزامی جام‌جم: هجدهمین کنگره سراسری شعر میلاد آفتاب، شامگاه سه‌شنبه در سالن سینما فرهنگ خمینی‌شهر اصفهان آغاز به کار کرد. در مراسم گشایش این کنگره، اصغر حاج‌حیدری‌(خاسته)، دبیر کنگره با ارائه گزارشی از مراحل مقدماتی کنگره ضمن خیرمقدم به شاعران، از مردم خمینی‌شهر به دلیل حمایت مالی از این کنگره مردمی تشکر کرد. این کنگره که با حضور شاعرانی از جمله محمدعلی بهمنی، یوسفعلی میرشکاک، محمدجواد غفورزاده (مشفق)، محمد سلمانی، خسرو احتشامی و... برگزار می‌شود، امشب پس از 3 شب برگزاری به کار خود پایان می‌دهد.
کد خبر: ۱۹۳۵۵۳

امسال برای نخستین‌بار کنگره یکروزه شعر کودک و نوجوان با حضور افشین علاء و مصطفی رحماندوست صبح امروز در خمینی‌شهر برگزار می‌شود و عواید برگزاری آن به بیماران خاص اختصاص یافته است.

در حاشیه‌

عدم حضور فرماندار خمینی‌شهر در مراسمی که با حضور جمع زیادی از شاعران سراسر کشور برگزار می‌شود، مورد انتقاد بسیاری از حاضران قرار گرفت. وی به جای حضور، پیامی به کنگره فرستاد که توسط معاونش خوانده شد.

اجرای ژاله صادقیان، مجری صدا و سیما در کنار سعید بیابانکی در شب نخست کنگره مورد توجه حاضران قرار گرفت.

استقبال مردم خمینی‌شهر از کنگره به حدی بود که علاوه بر سالن اصلی اجرای مراسم سالن جنبی سینمای شهرنیز لبالب از جمعیت علاقه‌مند به شعر بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها