به گزارش واحد مرکزی خبر ، محمدرضا رحیمی در حاشیه جلسه امروز یکشنبه هیات دولت در جمع خبرنگاران افزود: دانش جعفری تا دوم و سوم اردیبهشت حق امضا داشت و صمصامی از دوم اردیبهشت حکم گرفت و تا امروز (سی ام تیر) می تواند امضا کند و به وظایف سرپرستی خود برسد.
رحیمی در پاسخ به فاصله 10 روزه معرفی نشدن وزیر اقتصاد به سبب تعطیلات مجلس افزود: ما با توجه به تعطیلی مجلس سعی کردیم تعطیلات نمایندگان را سلب نکنیم.
معاون رئیس جمهور در پاسخ به اینکه آیا سرپرست های وزارتخانه راه و ترابری، کشور و اقتصاد در یک زمان معرفی می شوند، گفت: در این باره نظر نهایی را رئیس جمهور می دهد اما دو پیشنهاد مطرح است یکی اینکه هر سه گزینه با هم به مجلس معرفی شوند و دیگر آنکه سرپرست های وزارتخانه های راه و کشور هنوز مهلت شان تمام نشده و بهتر است در این مدت باقی مانده بیشتر با وزارتخانه های خود آشنا شوند.
رحیمی گفت: در هر حال امروز یا فردا با انتخاب یکی از این دو گزینه کار را پیش خواهیم برد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم