فرهنگ نظارت عمومی را نهادینه کنیم

گروه رسانه: نشست ائمه جماعات و مبلغان شرق تهران با هدف آشنایی، تحکیم و تقویت ارتباط با رسانه ملی و افزایش زمینه‌های تبادل آرا و اجرایی کردن پیشنهادها، با حضور قائم‌مقام سازمان صدا و سیما و جمعی از مدیران رسانه در مسجد احمدیه نارمک برگزار شد. علی دارابی در این گردهمایی در سخنانی گفت: با برگزاری نشست‌های صمیمی و بی‌واسطه با اقشار و نخبگان مختلف جامعه تلاش می‌کنیم ضمن بهره‌گرفتن از راهنمایی‌های دلسوزانه، فرهنگ نظارت عمومی بر فعالیت‌های صدا و سیما را نهادینه کنیم. وی افزود: در این میان روحانیان به عنوان نهادی موثر و صاحب پایگاه مردمی و انقلابی می‌توانند در خط مقدم این تعامل، یار موثر و مهم رسانه ملی باشند. روحانیان به واسطه ارتباط با عامه مردم و معتمد بودنشان، می‌توانند در هدایت فرهنگ عمومی جامعه کمک‌های موثری را انجام دهند، که قطعا صدا و سیما هم نیازمند این مساعدت‌هاست.
کد خبر: ۱۸۸۸۴۶
علی دارابی با اشاره به حضور نیروهای انقلابی و دلسوز در رسانه ملی گفت: تلاش می‌کنیم به‌‌رغم مشکلاتی که در صنعت سینما و تهیه فیلم وجود دارد وابستگی خود را به برنامه‌های خارجی کمتر کنیم و با تولید برنامه‌های بومی تحولی جدی در رسانه ایجاد کنیم.

در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام ادیب یزدی، با اشاره به هجمه گسترده رسانه‌های بیگانه علیه جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: رسانه صداوسیما جدی‌ترین نهادی است که باید با این امواج توطئه برخورد کند و در این نبرد رسانه‌ای نقش روحانیان مهم و اساسی است.

در این نشست، حجت‌الاسلام دکتر علوی رئیس سازمان عقیدتی  سیاسی ارتش نیز با قدردانی از اقدامات ارزشمند رسانه ملی در چند سال گذشته، گفت: بدون شک توفیق تلاشگران رسانه ملی با همکاری روحانیان و علما بیش از گذشته خواهد بود. وی با بیان این‌که نقد سازنده می‌تواند به پیشبرد برنامه‌ها کمک کند، تصریح کرد: نقد باید هنرمندانه و همراه با سعه‌صدر باشد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها