مخابرات متولی تدوین آیین‌نامه SLA

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: آیین نامه) SLA ارائه خدمات) یک و نیم سال پیش توسط شرکت ارتباطات زیرساخت با تعرفه‌های پیشنهادی تهیه شد و به سازمان رگلاتوری ارسال شد و رگلاتوری برای اینکه نظرات قسمت‌های دیگر را هم داشته باشد این آیین‌نامه را در اختیار شرکت مخابرات ایران گذاشت.
کد خبر: ۱۸۸۴۶۰

محمدباقر ظهوری‌فر در گفت‌وگو با فارس گفت: پس از این مرحله نزدیک به یک سال است که کمیته مشترکی متشکل از نماینده زیرساخت، شرکت مخابرات ایران و نماینده شرکت‌های استان در حال کار بر روی این آیین‌نامه هستند. وی افزود: آن بخش از آیین‌نامه SLA که مربوط به زیرساخت بوده از دید ما تمام شده چرا که زیرساخت از طریق مشاوری که انتخاب کرده بود دستورالعمل‌های لازم را تهیه کرده است.

وی علت این تأخیر را بررسی بیشتر بر روی مکانیزم کار عنوان کرد و گفت: به هر حال مشترکی که قرار است ارائه خدمات داشته باشد در صورت ایجاد اختلال باید به یک مرکزی مراجعه کند که البته این موضوع نیز دارای پارامترهای مختلف است. مدیرعامل شرکت زیرساخت گفت: نحوه منعقد کردن قرارداد SLA با مشترکان به صورتی باید باشد که مشترک با همان جایی که قرارداد دریافت سرویس امضا می‌کند طرف حساب باشد تا زودتر برای جبران خسارت به نتیجه برسد.

وی افزود: این موضوعات و تفکیک وظایفی که در شرکت مخابرات ایجاد شد موجب تأخیر در نهایی کردن آیین‌نامه‌ SLA شده است. وی خاطرنشان کرد: طی مذاکراتی که در کمیته تدوین آیین‌نامه SLA داشته‌ایم درخواست شرکت زیرساخت این بوده که با مشترکان نهایی طرف حساب نشود و شرکت زیرساخت به موضوع پهنای باند و زیرساخت کشوری بپردازد که در این زمینه به نتایج مطلوبی رسیده‌ایم. ظهوری‌فر با اشاره به اینکه شرکت مخابرات ایران متولی تدوین آیین‌نامه SLA است گفت: شرکت مخابرات باید هرچه سریع‌تر این آیین‌نامه را نهایی و به سازمان رگلاتوری ارسال کند. وی در پاسخ به این سوال که چه زمانی آیین‌نامه‌ SLA نهایی می‌شود اظهار داشت: از آنجا که شرکت زیرساخت متولی تدوین این آیین‌نامه نیست نمی‌توان زمانی برای موضوع درنظر گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها