سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش ایسنا، مهدی نوفرستی با بیان این که پیشبینی میشود از این میزان سطح زیر کشت جو، حدود51 هزار و890 تن جو برداشت شود، افزود: در شرایط طبیعی از این میزان سطح زیرکشت جو، بیش از 63 هزار تن جو برداشت میشود.
وی متوسط تولید جو در استان خراسان جنوبی را دو هزار و 150کیلوگرم در هر هکتار ذکر کرد و گفت: تولید جو با توجه به پتانسیل بالای آن در استان، مقاومت نسبی آن به شوری خاک،کم آبی و زودرسی جو و نیاز استان به علوفه اقتصادی است.
مدیر زراعت و باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: این میزان جوی تولیدی به دلیل افزایش روز افزون صنعت دامداری در استان و استفاده جو در خوراک دام، جوابگوی نیاز استان نیست و سالانه حدود 49 هزار تن جو، عمدتاً از بنادر وارد استان میشود.
نوفرستی تعداد بهرهبرداران این محصول را حدود32 هزار و 800 نفرعنوان کرد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد