رییس پلیس کشور:

مطالبات گروهک ریگی تغییر نکرده است

سردار اسماعیل احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی در پاسخ به آخرین وضعیت گروگان‌های در دست گروهک تروریستی ریگی و همچنین آخرین اقدامات انجام شده برای آزادی گروگان‌های مذکور ، گفت: از مصاحبه اخیر بنده تاکنون ، هیچ تغییر خاصی در اطلاعات اعلام شده، حاصل نشده است.
کد خبر: ۱۸۵۳۳۷

 به گزارش ایسنا ، سردار احمدی مقدم صبح روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال ، مبنی بر تغییرات حاصل شده در مطالبات گروهک ریگی برای آزادسازی 16 پرسنل گروگان گرفته شده ناجا ، تاکید کرد: هنوز در مطالباتی که توسط این گروه از شبکه العربیه پخش شد و همگان هم دیدند، تغییری حاصل نشده است.

وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر این که آیا موضع شما در مورد اعدام دو تن از اعضای نیروی انتظامی گروگان گرفته شده به تایید نهایی رسیده است، با تاکید بر این که موضع ما در قبال مطالبات این گروه، همچنان ثابت مانده است، اظهار کرد: اعدام آن دو تن را هنوز نه تایید و نه تکذیب می‌کنم. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها