در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش ایسنا ، ظهر یکی از روزهای پایانی اردیبهشت ماه سال جاری ، قاضی محمدحسین شاملو از طریق گزارش ماموران گشت انتظامی در جریان مرگ فردی میانسال بر اثر تصادف در خیابان امام خمینی (ره) قرار گرفت و با توجه به بازداشت یک جوان در این رابطه ، تحقیقات خود را پیرامون حادثه آغاز کرد.
در بررسیهای انجام گرفته مشخص شد مقتول پس از آنکه اتومبیلش توسط جوانی به نام محراب به سرقت رفته است ، سوار بر ترک یک دستگاه موتورسیکلت به تعقیب سارق پرداخته و بعد از رسیدن به اتومبیل، قصد داشته از پنجره داخل اتومبیل برود اما ناگهان محراب درب را باز کرده و مرد میانسال در اثر برخورد با یک ماشین در حال عبور جان باخته است.
این متهم که پس از طی مسیری توسط مردم و ماموران بازداشت شده بود، در مقابل بازپرس به جرم ارتکابی اعتراف کرد و به این ترتیب قاضی شاملو صبح امروز با اخذ آخرین دفاع از وی، برایش به اتهام قتل عمدی قرار مجرمیت صادر و پرونده را جهت صدور کیفرخواست به واحد اظهارنظر دادسرای امور جنایی تهران ارجاع داد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: