برگزاری اولین هفته فیلم مستندسازان خوزستان

اولین هفته فیلم مستندسازان خوزستان از 17 تا 24 تیرماه به همت انجمن سینمای جوان ایران برگزار می‌شود. حبیب‌باوی‌ساجد، فیلمساز خوزستانی با عنوان دبیر این برنامه، هدف از برگزاری هفته فیلم مستند را اهمیت به موضوعات بومی و فیلم مستند دانست.
کد خبر: ۱۸۴۳۱۳
او ادامه داد: ما به دنبال فرصتی بودیم تا در یک فضای غیررقابتی و دوستانه به تماشای فیلمهای مستند و نقد و بررسی آن بنشینیم.

به گفته او؛ دو روز از هفته فیلم مستندسازان خوزستان به نمایش فیلمهای «پیرحرا»، «تاراز» و «عروسی مقدس» با حضور مستندسازان برجسته کشور اختصاص دارد و مهوش شیخ‌الاسلامی و فرهاد ورهرام، «قوم‌نگاری در سینمای مستند» را بررسی می‌کند.

به گزارش ایسنا، این برنامه همراه نقد و بررسی در تالار شهید آوینی واقع در اهواز، امانیه، جنب اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان برپا می‌شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها