یورو ‌2008

نگاهی به دیدارهای آلمان - اسپانیا

اگرچه «یوآخیم لو» پیش از انجام دومین دیدار مرحله نیمه نهایی یورو 2008 گفته بود برایش فرقی نمی‌کند که بازیکنانش در دیدار پایانی برابر چه حریفی به میدان بروند، با این حال به نظر می‌رسد روسیه می‌توانست حریف دلخواه‌تری برای ژرمن‌ها باشد.
کد خبر: ۱۸۴۰۶۴

به گزارش ایسنا ، سرمربی تیم ملی آلمان پس از پیروزی شاگردانش برابر ترکیه در مرحله نیمه‌نهایی جام ملت‌های اروپا در اتریش و سوئیس گفته بود: «هیچ تیمی به صورت تصادفی به مرحله نیمه نهایی نمی‌رسد. هر دو تیم می‌توانند فوتبال بسیار خوبی بازی کنند.»

میروسلاو کلوزه، مهاجم تیم ملی آلمان هم در ادامه حرف‌های سرمربی تیم ملی آلمان گفت: «برایم فرقی نمی‌کند برابر چه تیمی بازی کنیم. دوست دارم جام قهرمانی را به دست بیاورم.»

با نگاهی به آمار به خوبی روشن است که آلمان در پیکار با روسیه عملکرد بهتری در قیاس با اسپانیا داشته است.

آلمان و اسپانیا تاکنون 19 بار با هم پیکار داشته‌اند که 8 پیروزی از آن ژرمن‌ها و 5 پیروزی از آن اسپانیایی‌ها شده است.

آخرین بار دو تیم در فوریه سال 2003 در مایورکا دیدار دوستانه با هم داشتند که با شکست سه بر یک آلمان همراه بود.

از جمع بازیکنان حاضر در ترکیب کنونی دو تیم ، «آرنه‌ فریدریش» ، «کریستف متسلدر» ، «میروسلاو کلوزه» و «اولیور نویول» برای آلمان و «ایکر کاسیاس» ، «کارلس پویول» و «ژاوی هرناندس» برای اسپانیا در آن دیدار دوستانه شرکت داشتند.

آمار دیدارهای پایانی:

آلمان برای ششمین بار است که راهی دیدار پایانی می‌شود. از 5 حضور گذشته سه قهرمانی و دو نایب قهرمانی عاید ژرمن‌ها شده است. آلمان در سال‌های 1972، 1980 و 1996 قهرمان اروپا شد. این تیم در سال‌های 1976 و 1992 هم نایب قهرمان اروپا شد.

اسپانیا هم تاکنون دو بار راهی دیدار پایانی جام ملت‌های اروپا شده است که یک پیروزی و یک شکست دستاورد این دو بازی پایانی برای ماتادورها بود. اسپانیا در سال 1964 در مادرید دو بر یک شوروی سابق را برد و تنها عنوان قهرمانی‌اش در اروپا (تاکنون) را از آن خود کرد.

1984 هم دومین باری بود که اسپانیا به دیدار پایانی راه یافت. هر چند در فرانسه این میزبان بود که با درخشش «میشل پلاتینی» قهرمانی را از آن خود کرد.

 


 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها