سینما 2008

تولید همزمان مرد عنکبوتی 4 و 5

جام جم آنلاین: با توجه به طولانی‌شدن «فیلمنامه مرد عنکبوتی 4» مسوولان شرکت فیلمسازی سونی هالیوود تصمیم گرفتند، فیلمنامه‌ این اثر اکشن را در 2 قسمت 4 و 5 هم‌زمان مقابل دوربین ببرند. به گزارش هالیوود ریپورتر، فروش حدود 336 میلیون دلاری «مرد عنکبوتی 3» مسوولان استودیو سونی را برای تولید سری چهارم این مجموعه ترغیب کرد. فیلمنامه سری جدید مرد عنکبوتی، توسط جیمز واندر بلت، خالق فیلم «زودیاک» به نگارش درمی‌آید. واندر بلت که پیش از این فیلمنامه جدیدترین ساخته‌ دیوید فینچر را نوشته است، داستان مرد عنکبوتی 4 و 5 را درحالی می‌نویسد که هنوز حضور هیچ‌کدام از شخصیت‌های اصلی فیلم قبلی مرد عنکبوتی 3 در این فیلم قطعی نشده است.
کد خبر: ۱۷۶۴۳۴

لینچ و هرتزوگ فیلم ترسناک می‌سازند

ایسنا: دیوید لینچ و ورنر هرتزوگ، کارگردانان صاحب سبکی که در ژانرهای متفاوت به خلق آثار سینمایی می‌پردازند، تصمیم دارند در یک همکاری مشترک هنری، درام ترسناک «پسرم، پسرم» را مقابل دوربین ببرند.

این فیلم که قرار است با بودجه‌ای نسبتا اندک به تولید برسد، براساس فیلمنامه‌ای از هربرت گلدر، دستیار هرتزوگ به نگارش درمی‌آید. بنا به اعلام هالیوود ریپورتر، فیلمنامه پسرم، پسرم براساس یک داستان واقعی و زندگی یک مرد ساکن سن دیه‌گو آماده ساخت می‌شود. این مرد در ذهن خود فکر می‌کند سوفوکل است و مادرش را با یک شمشیر به قتل می‌رساند. روایت در فیلم هرتزوگ ولینچ به صورت غیرخطی خواهد بود و مخاطب به طور متوالی شاهد فلاش بک و فلاش فوروارد خواهد بود.

عمر شریف نقش عمر مختار را بازی می‌کند

مهر:‌ ستاره سرشناس مصری فیلم‌های «لورنس عربستان» و «دکتر ژیواگو» با حضور در چند پروژه عربی از جمله فیلمی درباره رهبر انقلابی لیبی به ریشه‌های خود بازمی‌گردد.

ورایتی اعلام کرد، عمر شریف در پروژه 50 میلیون دلاری «ظلم» در نقش عمر مختار ظاهر می‌شود که فیلمنامه آن را معمر قذافی، رهبر لیبی نوشته و خود او روی آن سرمایه‌گذاری کرده است. این فیلم روایتگر 3 دهه اشغال لیبی توسط ایتالیا از سال 1911 تا 1943 است که از نگاه لیبیایی‌ها و شاهدان بین‌المللی روایت می‌شود. مختار، رهبری نیروهای انقلابی لیبی را در مبارزه با ایتالیایی‌ها به عهده داشت و در نهایت سال 1931 پس از محاکمه‌ای نمایشی اعدام شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها