اختصاص یارانه 100 میلیارد تومانی

برای لامپ‌های کم‌مصرف

گروه اقتصاد: وزیر نیرو از اختصاص یارانه 100 میلیارد تومانی برای رونق استفاده از لامپ‌های کم‌مصرف خبرداد. پرویز فتاح در گفتگو با مهر از اختصاص 100 میلیارد تومان یارانه برای لامپ‌های کم‌مصرف در سال 87 خبرداد و گفت: دولت به دنبال بهره‌گیری از شیوه‌های مختلف صرفه‌جویی در مصرف برق است که بر این اساس 100 میلیارد تومان برای لامپ‌های کم‌مصرف یارانه تعیین کرده؛ ضمن این‌که استفاده از کنتورهای دیجیتالی را نیز توسعه خواهد داد.
کد خبر: ۱۷۱۴۵۰

وزیر نیرو افزود: ایران در حال حاضر به کشورهای همسایه  برق صادر می‌کند. به ترکیه که قبلا برق صادر می‌کرده قرارداد افزایش صادرات به میزان 6 هزار مگاوات بسته شده ضمن این‌که با کشورهایی نظیر پاکستان و دیگر کشورهای همسایه نیز تبادلات برق وجود دارد. این امر منافاتی با تامین برق مورد نیاز کشور ندارد.

وی تصریح کرد: هرچه برق بیشتری صادر کنیم، قطعا منابع مالی بیشتری کسب خواهیم کرد که می‌تواند جایگزین صادرات نفت و گاز خام شود، این درحالی است که صادرات برق ارزش افزوده بالاتری دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها