جاسوسی از شهروندان انگلیسی

گروه بین‌الملل: نهادهای اطلاعاتی انگلیس ضمن بهره‌برداری اطلاعاتی از تصاویر تهیه شده توسط دوربین‌های متعدد نصب شده در معابر شهری، جاده‌ها و بزرگراه‌های انگلیس این تصاویر را به سایر مراکز مبارزه با تروریسم در کشورهای مختلف نیز ارسال می‌کنند.
کد خبر: ۱۷۰۳۱۷
روزنامه انگلیسی دیلی‌تلگراف روز گذشته در گزارشی فاش ساخت از این پس تصاویر تهیه شده از شهروندان انگلیسی که در خودروهای خود مشغول رانندگی و گذر از معابر هستند با ارسال به سازمان‌های مبارزه با تروریسم امریکا مورد ارزیابی کارشناسان امریکایی قرار می‌گیرد. با استفاده از این تصاویر می‌توان به اطلاعاتی همچون نام صاحب خودرو، زمان خرید آن و تاریخ ثبت خودرو رسید و با مشخص شدن اطلاعات مربوط به خودرو، اطلاعات مربوط به مالک آن نیز برای سرویس‌های امنیتی مشخص می‌شود.

انتشار این خبر موجی از اعتراض‌ها را در میان نمایندگان مجلس عوام و مردم این کشور نسبت به اقدامات امنیتی دولت به وجود آورده است.

گفته می‌شود وزارت کشور و نهادهای اطلاعاتی انگلیس این اقدامات را بدون اطلاع پارلمان انگلیس انجام داده و از همین رو روز گذشته جمعی از سیاستمداران و گروه‌های طرفدار آزادیهای شهروندی با اعتراض به این اقدام وزارت کشور خواستار توضیح این وزارتخانه شده‌اند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها