استاندار خوزستان:

صادرات به عراق از مرز یک میلیارد دلار می گذرد

استاندار خوزستان روند صادرات را خوب ارزیابی کرد و گفت : با توجه به وجود ظرفیت های فراوان در این بخش ، باید میزان صادرات کالا از خوزستان به عراق دو برابر شود. سیدجعفر حجازی تصریح کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون 600میلیون دلار کالا از طریق مرزهای شلمچه و چزابه به عراق صادر شده است ، این در حالی است که با توجه به قابلیت های خوب استان باید این رقم به بیش از یک میلیارد دلار افزایش یابد.
کد خبر: ۱۶۳۳۹۶

وی به اقدام های در حال انجام برای تحقق این هدف اشاره کرد و افزود: تکمیل و تجهیز امکانات و ظرفیت ها در بنادر، بازگشایی بندر اروندکنار و انجام عملیات آماده سازی این بندر، ساخت بارانداز در بازارچه های مرزی شلمچه و چزابه از جمله اقدامات در حال انجام است.

استاندار خوزستان ادامه داد: به منظور رفع مشکلات و تنگناهای بخش صادرات ، تقسیم بندی کارها بین دستگاه های ذیربط انجام شده و سازمان حمل و نقل و پایانه های استان به عنوان متولی آماده سازی بازارچه های مرزی جهت استقرار گمرک در حال اجرای طرح کوتاه مدت و بلندمدت در بازارچه های شلمچه و چزابه است . وی کل ارزش کالاهای صادر شده از خوزستان از طریق بندر آبادان ، خرمشهر بندر امام ، شلمچه و چزابه را در سال جاری 2میلیارد دلار عنوان کرد و افزود: از این میزان صادرات سهم بازارچه های چزابه و شلمچه به عراق حدود 600میلیون دلار است .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها