حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
عزت الله انتظامی در سخنانش با اشاره به وقایع بعد از زلزله بم و تاکید بر کسب یاری از کسانی که توانایی کمک دارند، اظهار امیدواری کرد با برگزاری چنین مراسم هایی فقر و بدبختی از بین برود. مجید مجیدی ، کارگردان سینما هم نیکوکاری را جزو فرهنگ غنی ایرانی ها برشمرد و بحث فرهنگ سازی کمک کردن را بسیار با اهمیت توصیف کرد و گفت پدیده زشت فقر باعث می شود بسیاری از خصلت های انسانی از بین برود.
حسن فتحی هم بر توسعه فرهنگ عزت محوری به جای ترحم محوری تاکید کرد و ژاله علو نیز گفت : در شرایطی که امروز نیازمندان زیادی وجود دارند به دیگران یاری برسانیم . رضا کیانیان با یادی از دوران دانشجویی اش گفت : مطمئنم اگر فرهنگی در کشور به وجود آید، طبیعتا فقر را از بین می برد. بهاءالدین خرمشاهی هم قرآن و احکامش را در خدمت اخلاق و انسان و دستگیری از آنها دانست . شهرام ناظری هم قطعاتی از مثنوی معنوی را بدون موسیقی اجرا کرد.
فاطمه معتمدآریا پس از دریافت نشان سفیر نیکوکاری در سخنانی گفت : نمی دانم این همه مهربانی را چگونه با خود ببرم . امیدوارم بتوانم شایسته باشم و این جمع مهربان را دوباره دور هم جمع کنم . اجرای این مراسم را ژاله صادقیان به عهده داشت .
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....