رخشان بنی اعتماد:

مخالف بی در و پیکر شدن سینما هستم

رخشان بنی اعتماد، کارگردان سینمای ایران با حضور در نشست بازیگری در خانه سینما گفت : «خون بازی » نزدیک ترین فیلم به سینمای مورد علاقه ام است .به گزارش ایسنا، وی در این نشست که 29بهمن برگزار شده بود، به سینمای مورد علاقه خود اشاره کرد و گفت : من به سینمایی علاقه مندم که تمام اجزای آن را به گونه ای در اختیار بگیریم که در مستندترین شکل به نمایش درآید.
کد خبر: ۱۶۰۸۶۴

 خون بازی هم تجربه ای بود که شاید در این سن و سال با دلهره به سراغش رفتم . وی در ادامه این نشست گفت : سینمای مورد علاقه ام از «بانوی اردیبهشت » شروع شد و پس از «روسری آبی » این سوال را از خودم مطرح کردم که دارم چکار می کنم ؟ احساس کردم به ورطه قصه گفتن افتاده بودم که خیلی به آن علاقه ای نداشته و ندارم . آنچه برای من اهمیت دارد، شناخت و همدلی است که نسبت به آن شخصیت پیدا می کنم و به آن نزدیک می شوم .

رخشان بنی اعتماد گفت : هیچ وقت دوست ندارم جوانی را به صرف علاقه به سینما در کاری بپذیرم . من مخالف ورود نیروهای جوان نیستم ، اما مخالف بی در و پیکر شدن سینما هستم و این موضوع را جنایت و خیانت به این مقوله می دانم .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها