رئیس پلیس امنیت در گفتگو با «جام جم»:

باند توزیع «سنتوری» متلاشی شد

رئیس پلیس امنیت از متلاشی شدن شبکه بزرگ قاچاق فیلم های سینمایی از جمله فیلم «سنتوری » و دستگیری سرشاخه های شرکت هرمی از سوی واحدهای عملیات پلیس امنیت تهران بزرگ خبر داد. سردار محمدرضا علیپور، رئیس پلیس امنیت تهران بزرگ در این باره به «جام جم » گفت : به دنبال برخورد با قاچاق فیلم های سینمایی و دستور سردار رادان ، فرمانده انتظامی تهران بزرگ پس از نشست با کارگردانان و تهیه کنندگان فیلم های سینمایی که چندی پیش در ستاد فرماندهی نیروی انتظامی تهران بزرگ برگزار شد، برخورد جدی و قاطع با عاملان تهیه و توزیع این اقدامات ضد فرهنگی به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس امنیت قرار گرفت .
کد خبر: ۱۶۰۸۵۱

 توقف توزیع سنتوری در بازار سیاه

سردار علیپور تصریح کرد: با پیگیری و تحقیق در زمینه تهیه و تکثیر فیلم های سینمایی و غیراخلاقی ، از هفته گذشته متوجه پخش گسترده سی دی های فیلم سنتوری شدیم که در این ارتباط تیم های اطلاعاتی و عملیاتی پلیس امنیت با سرنخ هایی که در این ارتباط به دست آوردند، اعضای یک شبکه 10نفره را در منطقه فرحزاد تهران شناسایی و پس از اخذ مجوز قضایی با ورود به محل تکثیر فیلم و سی دی فیلم های سینمایی قبل از اکران ، 10نفر از اعضای این باند را به همراه انواع دستگاه های پیشرفته رایتر، لوازم چاپ برچسب و نیز هزاران حلقه سی دی فیلم که عمده آن مربوط به فیلم سنتوری بود، کشف و ضبط کردند.

رئیس پلیس امنیت تهران افزود: اعضای این باند علاوه بر تکثیر فیلم در زمینه تهیه و توزیع فیلم های مستهجن و شو فعال بودند که با ضبط دستگاه های مربوط، متهمان تحویل مراجع قضایی شدند. علیپور اضافه کرد: برخورد پلیس با عاملان تهیه و توزیع سی دی های غیرقانونی ادامه دارد و با این افراد بشدت برخورد خواهد شد.

شرکت های هرمی یا شرکت های کلاهبرداری؟

رئیس پلیس امنیت در ادامه از دستگیری 288نفر از سرشاخه های شبکه هرمی گلدکوئیست خبر داد و گفت : با توجه به پیگیری های مربوط و شناسایی 94محل و مرکز فعالیت سرشاخه های شرکت هرمی در چند ماه اخیر، روز گذشته ماموران از فعالیت یک شبکه دیگر از شرکتهای هرمی موسوم به سوئیس کش و پالینور اطلاع یافتند و با ورود به مخفیگاه آنها، مقادیری سکه های مربوط به این شرکت هرمی به همراه وسایل آموزشی شامل جزوه ، کتاب و سی دی را کشف و ضبط کردند که مشخص شد، مرکز اصلی این شرکت در یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس است و فعالیت این قبیل شرکت ها صرفا با هدف کلاهبرداری صورت گرفته و آنها هیچ ماهیتی ندارند و سرکردگان این شرکت ها صرفا به دنبال ثروت اندوزی هستند و متاسفانه موارد غیراخلاقی از جمله ارتباط نامشروع و استفاده از مواد مخدر در میان آنها رواج دارد.

علیپور افزود: خانواده ها باید توجه داشته باشند تا فرزندان آنها در دام این افراد فرصت طلب و شیاد گرفتار نشوند.

دوستی های خیابانی

رئیس پلیس امنیت تهران بزرگ در ادامه به دستگیری 2فرد شیاد اشاره کرد و گفت : این 2متهم با قرار گرفتن در مسیر دختران جوان و ارائه پیشنهاد دوستی به آنها و به بهانه ازدواج ، پس از اغفال و فریب ، فیلمهای غیراخلاقی از دختران جوان تهیه می کردند که در ادامه این فیلمها موجب سوء استفاده های بعدی و از جمله اخاذی و تهدید برای انتشار می شد که پس از شکایت 6دختر جوان موضوع به صورت ویژه پیگیری و این 2متهم دستگیر شدند و به جرایم خود اعتراف کردند.

سردار علیپور اضافه کرد: با تعامل نیروی انتظامی و دادستان تهران ، برای افرادی که با این اقدام مجرمانه امنیت اخلاقی جامعه را خدشه دار می کنند، مجازات های سنگینی در نظر گرفته خواهد شد، اما موضوعی که باید مورد توجه قرار گیرد، هوشیاری زنان و دختران جوان است که باید توجه داشته باشند، دوستی و خواستگاری خیابانی سرانجام شومی به دنبال دارد و این موضوع نباید با بی توجهی از سوی خانواده ها روبه رو شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها