سهام عدالت در دست 52 هزار قزوینی‌

قزوین - خبرنگار جام‌جم: به گفته مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان قزوین، در راستای اجرای طرح توزیع سهام عدالت در بین اقشار کم‌درآمد جامعه از 55 هزار و 557 نفر مشمول این طرح در سطح استان 52 هزار و 650 نفر موفق به ثبت‌نام در شرکت‌های تعاونی و دریافت سهام عدالت شدند.
کد خبر: ۱۵۸۸۹۹
قاسمی با اعلام این خبر گفت: از آبان ماه سال جاری پرداخت سود سهام به این افراد آغاز شده و تاکنون 42 هزار و 484 نفر به مبلغ 17 میلیارد و 500 میلیون ریال سود سهام خود را از شعب بانک سپه استان دریافت کرده‌اند.

وی همچنین با بیان این که تحقق دولت الکترونیک از اهداف سیاستگذاری دولت است، ایجاد شبکه داخلی(LAN)   در سازمان اقتصاد و دارایی، استفاده از خطوط اینترنتADSL  ، مکانیزه کردن فعالیت‌های بخش هزینه و خزانه معین استان، عضویت در شبکه دولت الکترونیک (در مرحله نهایی) و راه‌اندازی و بهره‌برداری از پورتال استانی را از جمله اقدامات صورت گرفته جهت تحقق دولت الکترونیک عنوان کرد.

قاسمی در این خصوص افزود: مرحله دوم طرح توزیع سهام عدالت که متعلق به حدود 30 درصد روستاییان و عشایر می‌باشد و کار شناسایی آنها از اسفند 85 آغاز شده و در حال انجام مراحل اولیه اجرای طرح است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها