نباید چهره اصناف مخدوش شود

معاون اتاق اصناف شهرستان شهرکرد: اصناف همواره حامی نظام و انقلاب بودند و در جنگ ۱۲ روزه نقش مهمی را ایفا کردند؛ نباید چهره‌ آنها خدشه‌دار شود. گلایه‌های اصناف ناشی از وضعیت امنیت اقتصادی و تأمین مالی است.
کد خبر: ۱۵۳۸۷۷۸

نباید چهره اصناف مخدوش شود

 

 

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین، معاون اتاق اصناف شهرستان شهرکرد، اصناف را همواره حامی نظام و انقلاب دانست و گفت: اصناف در جنگ ۱۲ روزه نقش مهمی را ایفا کردند و نباید چهره‌ آنها خدشه‌دار شود.

 

فرشاد مرتاضی گلایه‌های اصناف را ناشی از وضعیت امنیت اقتصادی و تأمین مالی دانست آن‌ها دانست که به شدت با مسئله روبرو شده است.

 

وی یکی از دغدغه‌های اصناف را، خرید کالا با چند برابر قیمت و سود کم دانست و گفت: اصناف ناچار به خرید کالا با قیمت بالا و فروش با سود کم هستند تا بتوانند کار کنند؛ زیرا مردم در این شرایط قدرت خرید خوبی ندارند که انتظار می‌رود امور مالیاتی و سازمان‌های مربوطه این مهم را در نظر بگیرند.

 

معاون اتاق اصناف شهرستان شهرکرد در پایان بر ایجاد هرچه سریع‌تر شهرک صنعتی اتاق اصناف تاکید کرد و خواستار پرداخت تسهیلات بانکی برای حمایت از کاسبان خرد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها