تقلای زلنسکی برای تغییر زمین بازی

در حالی که روسیه و اوکراین در آستانه مذاکرات مربوط به پایان جنگ در عربستان سعودی قرار دارند،  مقامات محلی گزارش دادند که اوکراین یک حمله «عظیم» پهپادی به مسکو در طول شب انجام داده است؛ حداقل سه نفر کشته شده‌اند (دو نفر در مسکو و یک نفر در منطقه دونتسک) و چندین نفر دیگر نیز زخمی شده‌اند؛ آندری ووروبیوف، فرماندار منطقه مسکو گفت که دو نفر از جمله یک مرد ۵۰ ساله در نزدیکی پایتخت روسیه در این حمله کشته شده‌اند.
در حالی که روسیه و اوکراین در آستانه مذاکرات مربوط به پایان جنگ در عربستان سعودی قرار دارند،  مقامات محلی گزارش دادند که اوکراین یک حمله «عظیم» پهپادی به مسکو در طول شب انجام داده است؛ حداقل سه نفر کشته شده‌اند (دو نفر در مسکو و یک نفر در منطقه دونتسک) و چندین نفر دیگر نیز زخمی شده‌اند؛ آندری ووروبیوف، فرماندار منطقه مسکو گفت که دو نفر از جمله یک مرد ۵۰ ساله در نزدیکی پایتخت روسیه در این حمله کشته شده‌اند.
کد خبر: ۱۴۹۶۵۲۶
 
او گفت که تلفات در شهرهای ویدنویه و داموددوفو، که درست در خارج از پایتخت قرار دارند، رخ داده است. همچنین هفت آپارتمان آسیب دیده‌اند. ووروبیوف در یک پست در شبکه‌های اجتماعی، تصاویری را منتشر کرد که ادعا می‌شود یکی از آپارتمان‌های آسیب‌دیده و خودروهای سوخته در یک پارکینگ را نشان می‌دهد. او افزود که بیش از ده نفر از جمله کودکان مجبور به تخلیه محل شده‌اند.  سرگئی سوبیانین، شهردار مسکو گفت که بیش از ۷۰ پهپاد در حال پرواز به سمت پایتخت روسیه سرنگون شده‌اند. او همچنین گفت که سقف یک ساختمان در مسکو نیز در این حمله آسیب دیده است و این حمله را بزرگ‌ترین حمله پهپادی اوکراین به این شهر در طول سه سال جنگ بین روسیه و اوکراین توصیف کرد.درمجموع، ارتش روسیه اعلام کرد که سیستم‌های دفاع هوایی حداقل ۹۱ پهپاد را در منطقه مسکو سرنگون کرده‌اند. همچنین حداقل ۳۳۷ پهپاد اوکراینی در مجموع بر فراز ۱۰ منطقه روسیه سرنگون شده‌اند که بیشترین تعداد آنها در منطقه کورسک بوده است. پروازها در هر چهار فرودگاه مسکو محدود شده‌اند و دو فرودگاه دیگر در مناطق شرقی مسکو نیز بسته شده‌اند. ترافیک از طریق ایستگاه راه‌آهن داموددوفو نیز متوقف شده است.  درهمین راستا، فرمانداران ریازان در جنوب شرقی مسکو و بلگورود در مرز اوکراین نیز اعلام کردند که مناطق آنها مورد حمله قرار گرفته‌ است. فرماندار منطقه بلگورود گفت که چندین پست برق خود را از دست داده است. 
 
انتقام پهپادی روسیه
اوکراین نیز شاهد حملات روسیه در طول شب بود، به‌طوری که مقامات گزارش دادند یک نفر کشته و چهار نفر در حملات روسیه به شهرهای خط مقدم پوکروفسک و کاستیانتین‌ ایفکا زخمی شده‌اند. همچنین یک دوچرخه‌سوار ۴۰ ساله در شهر خرسون پس از هدف قرار‌گرفتن توسط یک پهپاد روسی در صبح زخمی شد، در‌حالی که یک نفر درمنطقه سومی،پس از هدف قرار‌گرفتن توسط پهپادهای روسی زخمی شده و پنج خانه مسکونی آسیب دیدند.  به گفته مقامات محلی در اودسا، چندین ساختمان از جمله یک مخزن سوخت، یک خانه مسکونی و یک انبار اسباب‌بازی‌ آتش گرفتند. در طول شب، نیروی هوایی اوکراین در تلگرام اعلام کرد که یک موشک بالستیک(Iskander-M) و حداقل ۷۹ پهپاد را درمناطق مختلف اوکراین، از جمله کی‌یف، سرنگون کرده است. 
 
دیدار سرنوشت‌ساز در جده

این حملات در حالی صورت می‌گیرد که نمایندگان ایالات متحده و اوکراین در عربستان سعودی برای مذاکرات سرنوشت‌ساز با هدف پایان دادن به جنگ بین روسیه و اوکراین دیدار می‌کنند. دو مقام ارشد اوکراینی روز دوشنبه به آسوشیتدپرس گفتند که هیأت اوکراینی پیشنهاد آتش‌بسی را ارائه خواهد کرد که دریای سیاه و حملات موشکی دوربرد را پوشش می‌دهد؛ همچنین آزادی زندانیان اوکراینی در روسیه نیز مورد بحث قرار خواهد گرفت.  این مذاکرات در جده پس از تعلیق کمک‌های نظامی و اطلاعاتی ایالات متحده به اوکراین انجام می‌شود، که پس از جلسه جنجالی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین در کاخ سفید ماه گذشته اتفاق افتاد.  مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده که در این مذاکرات حضور خواهد داشت، پیش از گفت‌وگوها اعلام کرد که ایالات متحده پیشنهادات اوکراین را بررسی خواهد کرد. روبیو پیش از ورود به خبرنگاران گفت: «من هیچ شرطی برای آنچه باید انجام دهند یا نیاز دارند انجام دهند، تعیین نمی‌کنم. فکر می‌کنم ما می‌خواهیم گوش دهیم تا ببینیم چقدر حاضر به پیشروی هستند و سپس آن را با خواسته‌های روسیه مقایسه کنیم و ببینیم واقعا چقدر از هم فاصله داریم.»  او افزود: «پس از چنین اتفاقاتی صحبت درباره امتیاز‌دادن سخت است اما این تنها راهی است که این جنگ پایان می‌یابد و از رنج بیشتر جلوگیری می‌شود.» این اظهارات به این معنا بود که کی‌یف ممکن است مجبور به در نظر گرفتن امتیازاتی در برنامه صلح خود باشد، که شامل خروج نیروهای روسیه از تمام قلمرو اوکراین است. ایالات متحده کمک‌های نظامی به اوکراین را قطع و جریان اطلاعات را متوقف کرده است، اگرچه استیو ویتکاف، فرستاده ویژه کاخ سفید، روز دوشنبه در گفت‌وگو با فاکس نیوز تأیید کرد که این توقف بر اطلاعات لازم برای دفاع اوکراین تأثیری نداشته است. 

موافقت اوکراین با آتش‌بس ۳۰ روزه‌
پس از بیش از هشت ساعت مذاکره میان مقامات اوکراینی و هیأت آمریکایی به‌رهبری مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده در شهرجده عربستان سعودی،اوکراین اعلام کرد که آتش‌بس ۳۰روزه با روسیه را می‌پذیرد.در بیانیه مشترک ایالات متحده آمریکا و اوکراین که توسط وزارت امور خارجه آمریکا منتشر شد، آمده است: «اوکراین آمادگی خود را برای پذیرش پیشنهاد ایالات متحده برای برقراری آتش‌بس موقت۳۰روزه که با توافق طرفین قابل تمدید است ومنوط به پذیرش واجرای همزمان ازسوی فدراسیون روسیه است،اعلام کرد.ایالات متحده به روسیه اطلاع خواهددادکه عمل متقابل روسیه،کلید دستیابی به صلح است.»
در این بیانیه آمده است که ایالات متحده آمریکا فورا توقف تبادل اطلاعات را لغو کرده و کمک‌های امنیتی به اوکراین را از سر خواهد گرفت.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها