به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، مدیر مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی یزد اظهار داشت: کارشناسان تغذیه از سراسر کشور مهمان یزد هستند تا در این رویداد فناورانه به ارائه آئین نامهی نان کامل بپردازند.
مورکیان افزود: همچنین در این رویداد، راه حلهایی که تولید کننده آرد و نانواییها میتوانند نان کاملتری را داشته باشند، مطرح و بررسی میشود.
وی با بیان اینکه کارخانجات تولید آرد استان یزد به فناوری آرد کامل مجهز هستند، افزود: متاسفانه هنوز چرخهی تولید نان کامل در همهی نانوائیهای یزد اجرایی نشده است و تنها تعداد اندکی تولید نان کامل دارند.
رئیس گروه هماهنگی سیاستهای امنیت غذایی کشور هم در این رویداد به اجرای طرح نهضت احیای نان کامل در کشور اشاره کرد و افزود: در کمیسیون اصل ۹۰ سال ۱۴۰۲، تصویب شد که استاندارد ۱۰۳ گندم اصلاح و میزان سبوس گیری گندم کاهش یابد.
عبداللهی با بیان اینکه نان قوت غالب مردم ایران است، گفت: مصرف نان کامل در بیماریهای قلبی و عروقی، سرطانها و دیابت تاثیر گذار است و بیماریهای غیرواگیر را کاهش میدهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد