مدیر جهاد کشاورزی ساری خبر داد:

تولید 59 هزار تن گوشت سفید در ساری

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری از تولید 59 هزار تن گوشت سفید مرغ در این شهرستان در سال گذشته خبر داد.
کد خبر: ۱۴۶۳۴۲۳

 به گزارش جام جم آنلاین مازندران،سید اسماعیل علوی با اشاره به صدور مجوز کشتار 6 میلیون و 612 هزار و 210 قطعه مرغ زنده در سه ماهه اول امسال در شهرستان  ساری، اظهار کرد: با صدور این مجوزها 17 هزار و 104 تن گوشت مرغ گرم به بازار مصرف عرضه شد.

 

وی با بیان اینکه تعداد مجوز کشتار برای کشتارگاه های داخل استان چهار میلیون و 510 هزار قطعه و  تولید 11 هزار و 445 تن گوشت مرغ برای بازار مصرف است، ادامه داد: مجوز کشتار مرغ برای کشتارگاه های خارج استان 2 میلیون و 102 هزارقطعه بود که این مقدار تولید موجب صادرات 5 هزار و 660 تن گوشت مرغ از ساری به مقصد خارج از استان شد.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با بیان اینکه سال گذشته برای  23 میلیون و 370 هزار و 256 قطعه مرغ زنده این شهرستان مجوز کشتار صادر شد، تصریح کرد: سال قبل بیش از 59 هزار تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید شد.

 

علوی گفت: تعداد مجوز کشتار سال گذشته برای داخل استان در این شهرستان 16 میلیون و 227 هزار قطعه مرغ زنده به وزن 40 هزار تن و برای کشتارگاه های خارج استان هفت میلیون و 143 هزار قطعه به وزن 19 هزار تن بود.

newsQrCode
برچسب ها: مازندران جهاد مرغ
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها