فارس : مقامات عراقی در کربلا گزارش دادند درهای حرم امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل العباس (ع) که در پی ناآرامیهای اخیر به روی زوار بستهشده بود ، از امروز به روی زائران همه استانهای عراق گشوده شد.
کد خبر: ۱۴۵۲۳۵
سرلشکر "عثمان الغانمی" فرمانده عملیات نظامی کربلا اظهار داشت: درب حرمهای مطهر در کربلا از ساعت 6صبح امروز دوشنبه به وقت محلی(2صبح به وقت گرینویچ) بهروی زائران همه استانها گشوده میشود.
الغانمی افزود :طول مدت زمان منع آمد و شد شبانه نیز که از ساعت21 شب تا 6صبح درنظرگرفتهشده بود به ساعتهای بین 22 شب تا 6صبح کاهش یافت.
مقامات عراقی به دنبال درگیریهای مسلحانه اخیر در کربلا بین شبهنظامیان و نیروهای امنیتی در مناطق شیعهنشین در سالروز ولادت امام زمان(عج) که به کشتهشدن 52زائر و زخمیشدن بیش از 300نفر انجامید، قانون منع آمد و شد در سراسر این شهر به اجرا درآورده است.
کربلا در 110 کیلومتری جنوب بغداد از شهرهای مقدس شیعیان است.