عکس قدیمی ، دوستان را به هم می رساند

یک عکس یادگاری از دوران جنگ ، سرنوشت یک ایرانی و عراقی را دوباره به هم گره می زند.داستان این فیلم که با نام «عشایر» ساخته شده ، از زمانی آغاز می شود
کد خبر: ۱۴۰۳۰۹
که منصور ساجد که سردبیر روزنامه ای در تهران است ؛ به دنبال یک عراقی شیعه می گردد.
منصور ساجد که سالها قبل ، به عنوان خبرنگار در جنگ ایران و عراق حضور داشته ، طی ماجرایی از سوی عراقی ها تعقیب می شود، اما با کمک همین سرباز عراقی نجات پیدا می کند. آنها پیش از جدایی ، با یکدیگر عکسی یادگاری می اندازند و حالا سالها از آن ماجرا گذشته و منصور با انتشار عکس در نشریات و شبکه تلویزیونی جام جم ، از همه می خواهد تا به او، در یافتن دوستش کمک کنند.
در همین حال ، خانواده این سرباز عراقی که سالهاست از پدرشان خبر ندارند هم با دیدن این عکس به دنبال گمشده خود به سمت ایران حرکت می کنند تا منصور را ملاقات کنند، غافل از آن که در همه این سالها منصور در یک ایل عشایری حضور داشته و حافظه خود را از دست داده و زندگی تازه ای را آغاز کرده است.
به گزارش خبرنگار ما، بخش عمده ای از این فیلم در شهرک سینمایی دفاع مقدس به کارگردانی مصطفی صفاری مقابل دوربین رفته است. مرتضی عباسی ، تهیه کننده فیلم امیدوار است در چند روز آینده ، ساخت این فیلم به پایان برسد.
او در گفتگو با خبرنگار ما از محمود مقامی ، قاسم زارع ، آتنه فقیه نصیری و شیرین بینا به عنوان بازیگران اصلی این فیلم نام می برد و می گوید: محمود مقامی در نقش سردبیر آن روزنامه ایفای نقش کرده و نقش همسر وی را آتنه فقیه نصیری ایفا می کند که او نیز خبرنگار است.
نقش محمدابراهیم ، سرباز شیعه عراقی را نیز قاسم زارع بازی می کند و شیرین بینا هم زنی است که سالها قبل ، او را نجات داده است. از دیگر بازیگران این فیلم می توان به افسانه ناصری ، فریدون سرمدی ، محسن بهرامی و سپیده ذاکری اشاره کرد.
ماه قرمز به پخش می رسدساخت موسیقی فیلم «ماه قرمز» توسط نوید رهبر به پایان رسید و بزودی ساخت عنوان بندی آن آغاز می شود.
به گزارش خبرنگار ما، این فیلم ساخته سعید ابراهیمی فر است که تاکنون ساخت فیلمهای سینمایی «نار و نی»، «تک درختها» و«مواجهه» را در کارنامه کاری خود داشته است.
فیلم جدید ابراهیمی فر بر اساس فیلمنامه ای از رضا مقصودی ساخته می شود و قصه یک نوجوان روستایی به نام نوید را روایت می کند که وظیفه رساندن آمبولانس اهدایی اهالی روستای محل زندگی خود را به جبهه به عهده می گیرد. او به این سفر می رود و طی حوادثی در منطقه جنگی ، به بلوغ می رسد.
«ماه قرمز» به تهیه کنندگی مهدی کریمی در مرکز سیمافیلم ساخته شده و در آن ، حسن پورشیرازی و علیرضا مهابادی در نقش این پدر و پسر روستایی حضور یافته اند. کوروش سلیمانی ، حسین فلاح ، حمید میهن دوست و... نیز از دیگر بازیگران این فیلم هستند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها