میهمان خطاکار را من کشتم

زن میانسالی که همراه 2عضو خانواده اش میهمان خود را به قتل رسانده بود، روز گذشته در شعبه 71دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شد و ادعا کرد مقتول قصد آزار و اذیت وی را داشته که او را به قتل رسانده و از کار خود
کد خبر: ۱۳۹۶۸۳
پشیمان نیست و 2عضو خانواده همدستی با وی را نپذیرفتند.
به گزارش خبرنگار جام جم ، نیمه شب 19مهر سال 84زن و مردی به مرکز پلیس رباطکریم مراجعه کردند و از قتل یکی از اقوام خود در منزلشان در منجیل آباد رباطکریم خبر دادند. به دنبال این ماجرا، ماموران به محل حادثه اعزام و با جسد مرد میانسالی روبه رو شدند.
ماموران ، بازپرس کشیک ویژه قتل را در جریان قرار دادند و با دستور قضایی ، جسد مقتول به پزشکی قانونی انتقال یافت و زن و مرد صاحبخانه هم به اتهام قتل بازداشت و به مرکز پلیس منتقل شدند.
نظریه پزشکی قانونی هم مبنی بر این بود که مرد میهمان بر اثر انسداد مجاری تنفسی فوقانی به قتل رسیده است.
مرضیه ، متهم میانسال در بازجویی های پلیسی گفت: مقتول ، داماد خانواده شوهرم بود و به همراه برادر شوهرم به عنوان میهمان به منزلمان آمده بود و شب هنگام قصد تعرض به من را داشت که با کمک شوهر و یکی از پسرانم او را به قتل رساندیم. با اعتراف زن متهم به قتل ، شوهر و پسرش هم مورد بازجویی قرار گرفتند و به جرایم خود اعتراف کردند.
متهمان پس از بازسازی صحنه قتل روانه زندان شدند. روز گذشته متهمان در شعبه 71دادگاه کیفری استان تهران حضور یافتند.
در ابتدای جلسه دادگاه ؛ دادیار سیفی ، نماینده دادستان تهران به تشریح کیفرخواست پرداخت و برای متهمان تقاضای مجازات قانونی کرد و اولیای دم هم برای هر 3متهم تقاضای قصاص کردند.
و با دفاعیات متهم مبنی بر قتل ، متهمان با قرار تجدید بازداشت موقت روانه زندان شدند و قاضی عزیزمحمدی ، رئیس شعبه 71دادگاه کیفری استان تهران همراه 4قاضی مستشار (رحیمی ، فرهانی ، سالاری و عبداللهی) وارد شور شدند تا رای قضایی مربوط درخصوص متهمان صادر شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها