به گزارش جام جم آنلاین، گرچه مصرف غذاهای مضر و خوشمزه در ابتدا حس شادی و رضایت در فرد ایجاد میکنند، ولی نتایج این غذاها همیشه دلچسب نیستند و در صورت افراط میتوانند تهدیدی جدی برای سلامت باشند.
به ویژه پوست آیینه عادت های غذایی است بنابراین برای داشتن پوستی شاد و جوان باید برخی غذاها را از برنامه خود حذف کنید.
این مواد غذایی عبارتند از :
اکثر نان های سفید حاوی شکر تصفیهشده هستند. شکر و مواد قندی انعطافپذیری پوست را کاهش میدهند و موجب افتادگی پوست میشوند. برای حفاظت از پوست خون مصرف نان سفید و شیرینی را به حداقل کاهش دهید.
مطالعات نشان میدهد مصرف مواد لبنی پرچرب و به ویژه پنیر موجب انسداد منافذ پوستی و حتی آکنه بزرگسالان میشود.
مطالعات دیگر نشان میدهد هورمونهایی که در دام استفاده میشود، توسط محصولات لبنی و دامی وارد بدن شده و با اختلال تعادل هورمونی، سلامت پوست را به خطر میاندازند. این بدان معنا نیست که باید پنیر را به طور کامل حذف کنید، بلکه بهتر است از محصولاتی استفاده کنید که کاملا ارگانیک هستند.
بستنی حاوی شکر و لبنیات هست که هر دو در التهاب پوست نقش دارند.
همانطور که گفته شد شیرینکنندههای مصنوعی باعث چروک و افتادگی پوست میشوند. از طرفی با تغییر میکروبیوم روده، التهاب پوست را افزایش میدهند و پیری زودرس به همراه دارند.
یکی از مهمترین مواد غذایی که در پیری زودرس نقش دارند، محصولات فرآوریشده هستند. آژانس بینالمللی تحقیقات سرطان (IARC) که اصطلاحا دست راست سازمان جهانی بهداشت در زمینه تحقیقات محسوب میشود، گوشت فرآوریشده را به عنوان مادهای درنظر میگیرد که برای طعمدار شدن تحت فرآیندهایی نظیر نمکسودشدن، دودی شدن، تخمیر و سایر روشهای مشابه قرار میگیرد.
بیکن، سوسیس، کالباس، کنسرو گوشت و ماهی و ماهی دودی نمونههایی از این مواد هستند. برخی از تولیدکنندگان مواد غذایی به منظور افزایش رنگ، طعم و ماندگاری از نیتریت سدیم برای فرآوری گوشت استفاده میکنند.
غذاهای فرآوری شده معمولا حاوی روغن هیدروژنه، امولسیفایرها (نوعی ماده چرب برای مخلوط شدن مایعات)، طعمدهندههای شیمیایی، مواد نگهدارنده و شیرینیهای با فروکتوز بالا هستند.
در ادامه امده است این مواد مملو از سدیم هستند که کلاژنسازی را مختل میکنند.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با رئیس مرکز پویانمایی صبا مطرح شد
بررسی جامعهشناختی پویش ایران همدل در گفتوگو با عاصمه قاسمی، دکترای جامعهشناسی از دانشگاه ناتینگهام انگلستان
دکتر خجسته، استاد علوم ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد