شاید ساخت 1000 کیلومتر راه آهن

مهر: وزیر راه و ترابری اعلام کرد: در صورت تصویب نهایی لایحه مدیریت مصرف سوخت در بخش حمل و نقل برون شهری در مجلس و تامین منابع لازم ، سالانه 1000کیلومتر راه آهن ، 500کیلومتر آزاد راه و 1000کیلومتر بزرگراه ساخته خواهد شد.
کد خبر: ۱۳۴۴۵۰

محمد رحمتی گفت: هم اکنون سالیانه 400کیلومتر راه آهن ، 200کیلومتر آزادراه و 500کیلومتر بزرگراه در کشور ساخته می شود که با تصویب نهایی لایحه مدیریت مصرف سوخت در بخش حمل و نقل برونشهری در مجلس ، ساخت سالیانه راه آهن و آزادراه حدود 2.5برابر و ساخت سالیانه بزرگراه حدود 2برابر می شود.
وی افزود: مجلس یک فوریت لایحه مدیریت مصرف سوخت در بخش حمل و نقل برون شهری را به تصویب رسانده است و امیدواریم با تصویب نهایی آن در کمیسیون های تخصصی مجلس و در نهایت صحن علنی ، همین امسال ساخت سالانه 1000کیلومتر راه آهن ، 500کیلومتر آزادراه و 1000کیلومتر بزرگراه آغاز شود.
رحمتی ، هدف گذاری برای اصلاح و توسعه حمل و نقل برون شهری به منظور بهینه سازی و کاهش مصرف سوخت از طریق ترویج و تسهیل حمل و نقل عمومی ، توسط حمل و نقل راه آهن و جایگزینی خودروهای فرسوده را یکی از اهداف لایحه مدیریت مصرف سوخت در بخش حمل و نقل برون شهری اعلام کرد و گفت: خروج نفت گاز از سبد حمایتی دولت در سال 91نیز در این لایحه در نظر گرفته شده است.
وزیر راه و ترابری اظهار کرد: برای اجرای این لایحه سالانه مبلغ 60هزار میلیارد ریال اعتبار در چارچوب قانون بودجه کل کشور با تصویب هیات وزیران در اختیار دستگاه های اجرای ذی ربط قرار می گیرد.
وزیر راه و ترابری درمجموع این طور نتیجه گیری کرد در صورت تصویب نهایی لایحه مدیریت مصرف سوخت در بخش حمل و نقل برون شهری در مجلس و تامین منابع لازم ، حمل و نقل کشور به حرکت درمی آید و تحرک این بخش نیز در توسعه اقتصادی کشور موثر خواهد بود.
وی در ادامه ، درباره آخرین وضعیت احداث آزادراه تهران -شمال گفت: پیمانکاران چینی ها در این آزادراه در حال فعالیتند و گزارشی مبنی بر فعالیت نکردن چینی ها در آزادراه تهران - شمال دریافت نکرده ایم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها