به گزارش جام جم آنلاین، میوهای که به شدت دیر فاسد میشود و طرفداران ویژه خود را دارد. روشهای زیر را به کار بگیرید تا بتوانید از به یک مربای خوشمزه بپزید.
مواد لازم برای تهیه مربای به :
به: دو و نیم کیلوگرم
شکر: دو کیلوگرم
آب: یک لیتر
آبلیمو: چهار قاشق سوپخوری
دانه هل: یک قاشق سوپخوری
گلاب: یک قاشق غذاخوری
وانیل: نوک قاشق مرباخوری
چوب دارچین: دو تکه
طرز تهیه و دستور پخت مربای به :
1. ابتدا باید بهها را پوست بکنید. دانههای درون آن را خارج کنید و به قطعات دلخواه برش بزنید. اما اگر میخواهید برشهای به شما کاملا ترد شود بهتر است آنها را به صورت خلالهای نازک در آورید.
2. آب و نیم کیلوگرم شکر سفید را داخل قابلمهای با اندازه مناسب با هم مخلوط کنید.
3. سپس بهها را به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید تا آب به جوش بیاید.
4. بعد از این که آب چند جوش زد، قابلمه را از روی حرارت بر دارید و بقیه شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگ به تغییر کند.
5. مربا را از روی حرارت بردارید و آب لیمو، وانیل، دارچین، گلاب یا دانه هل را به دلخواه اضافه کنید. فرصت دهید مربا در دمای محیط، سرد و غلیظ شود.
منبع: ایرنا
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست اداره کل روابطعمومی و امور بینالملل سازمان نظام پزشکی کشور مطرح شد
فرزاد آشوبی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد