مواد لازم :
آرد: چهار قاشق غذاخوری
شکر: چهار قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو: دو قاشق چایخوری
وانیل: کمی
تخم مرغ: ١عدد
شیر: پنج قاشق غذاخوری
روغن مایع: سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
اول همه مواد خشک را با هم مخلوط میکنیم. سپس تخم مرغ را میزنیم. بعد شیر و روغن را میافزاییم و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم. فنجانهای کیک را کمی چرب میکنیم. مواد را تا نصف فنجان میریزیم. قابلمه را تا نصف آب کرده فنجان هارا در آن میچینیم و میگذاریم روی گاز.
آب که جوش آمد در قابلمه را به مدت پانزده دقیقه دمکنی میگذاریم. بسپس قابلمه را از روی گاز برمیداریم و تا ١٠دقیقه در آن را باز نمیکنیم تا پف کیک نخوابد. در مرحله آخر هم روی کیک را با تارافل تزیین میکنیم. توجه داشته باشید این دستور برای دو فنجان کیک است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم