
به گزارش جام جم آنلاین، مصطفی رجبی مشهدی افزود: در این خصوص از همه هموطنان درخواست داریم با کاهش مصرف خود در پایداری و جلوگیری از بروز خاموشی کمک کنند.
وی گفت: از امروز شاهد کاهش محدودیت های صنایع فولاد و سیمان هستیم و از چهارشنبه نیز صنایع سیمان میتوانند ۲۴ ساعته به تولید بپردازند و صنایع فولاد نیز با ۵۰ درصد دیماند مصرفی، فعالیت کنند.
سخنگوی صنعت برق ادامه داد: از همه دستگاه های اداری در تمام کشور به ویژه در استانهای تهران و البرز درخواست داریم که از خاموش بودن سیستمهای سرمایشی و روشنایی اطمینان حاصل کنند.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد