مواد لازم برای تهیه مرغ ناردونی:
ران مرغ ۴ تکه
انار متوسط ۱ عدد
آلو بخارا ۸ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع به مقدار لازم
شکر ( در صورت نیاز) به مقدار لازم
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت مرغ ناردونی:
۱. ابتدا پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کنید
۲. سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار بدهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید و پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و آنرا کمی تفت دهید تا نرم شود.
۳. پس از اینکه پیاز نرم و شفاف شد مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز با ادویه ها یکدست شود.
۴. در مرحله بعدی ران های مرغ را به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا سرخ شوند.
۵. در ادامه رب انار را به قابلمه اضافه کنید و آنرا به همراه پیاز و مرغ کمی تفت دهید تا طعم خامی رب انار گرفته شود.
۶. حالا چند لیوان آبجوش به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مرغ با حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزد.
۷. در ۳۰ دقیقه پایانی پخت خورش آلو بخارا را اضافه کنید و در ۱۵ دقیقه پایانی پخت انار را دان کنید و دانه های انار را به خورش اضافه کنید.
۸. در پایان طعم خورش را بچشید و در صورت تمایل مقداری شکر به آن اضافه کنید.
۹. نکته مهم در مورد خورش ناردون این است که این غذا به صورت کم آب سرو می شود ، پس باید خورشت تا زمانی که خورش به روغن بیفتد روی حرارت بماند، پس از اینکه آماده شد آنرا به همراه کته یا برنج سرو کنید.
۱۰. میتوانید در این غذا به جای دانه های تازه انار از دانههای خشک شده نیز استفاده کنید.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد